Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Олександр

Пекар-кондитер, технолог

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Пекар кондитер технолог

з 06.2022 по нині (1 рік 11 місяців)
Самозайнятість, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Надання послуг по спеціальності.

ВО Технолог Пекар кондитер

з 05.2022 по 06.2022 (1 місяць)
Ресторан "Franko", Київ / Козин (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота. Участь у відкритті. Розробка авторського хлібобулочного Еко Асортименту. Документація.

ВО Технолога Пекар-кондитер

з 09.2020 по 02.2022 (1 рік 5 місяців)
ТОВ Kalver, Київ (Харчова промисловість)

Супровід міні виробництва. Хлібобулочні, кондитерські вироби. Авторський напрямок. Документація. Закупка сировини.

Технолог Пекар кондитер

з 01.2020 по 03.2020 (2 місяці)
ГРК "ski & wellness residence Družba", Slovakia (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота. Розробка асортименту. Авторські: хлібобулочні вироби, кондитерські вироби. Документація.

ВО технолога, пекар кондитер

з 07.2019 по 09.2019 (2 місяці)
ГРК Shelest, Київ / Вишгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота. Участь у відкритті. Розробка авторського хлібобулочного, кондитерського асортименту. Документація.

Пекар кондитер

з 05.2018 по 05.2019 (1 рік)
Restoracia Belvedere, Warszawa (Готельно-ресторанний бізнес)

Хлібобулочні вироби, кондитерські вироби.

Пекар кондитер

з 06.2017 по 05.2018 (11 місяців)
Ресторан Zafferano, Київ / Золоче (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у відкритті. Хлібобулочні вироби, класична кондитерка.

Пекар кондитер

з 04.2015 по 06.2017 (2 роки 2 місяці)
ГРК Selfish club, Київ / Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у відкритті. Розробка Еко асортименту. Авторські: хлібобулочні вироби, кондитерські вироби .

Пекар

з 03.2011 по 04.2015 (4 роки 1 місяць)
ТОВ Фоззи Фуд, Київ (Роздрібна торгівля)

Хлібобулочні вироби, сдоба, печиво, кекс.

Освіта

БНАУ

Біолого технологічний, Біла Церква
Вища, з 2008 по 2014 (6 років)

Степінь:
Інженер - технолог.

Додаткова освіта та сертифікати

Тижневий курс від Оксани Марусіч "Сервіс 5 зірок".

2017 тиждень

Практичний курс від кращого ремесленного пекаря Києва Jim Haas "Еко хліб".

2018 3 дні.

Практичний курс від найкращого Варшавського пекаря Monica Walewski "Tradycje chlebowe Walewskiego".

2019 3 дні.

Тижневий курс від кращого ресторатора Республіка Білорусь Вадим Прокофьєв "Європейський сервіс".

2020 тиждень.

Знання і навички

Складання ТТК Забезпечення процессу засобами виробництва Працюю з електро/дровяними печами, тандиром, тандуром. Розробка асортименту з нуля.

Знання мов

  • Польська — середній
  • Німецька — початковий
  • Словацька — початковий

Додаткова інформація

Розглядаю проектну зайнятість по вищезазначеному напрямку.
Фріланс, часткова зайнятість.

Портфоліо по запиту.

Невійськовозабовязаний.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: