Резюме від 19 вересня 2018 PRO

Анастасія

HR-менеджер, перекладач, редактор, журналіст, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач іноземної мови

з 08.2016 по 08.2017 (1 рік)
Oxford Ukraine, Маріуполь (Освіта, наука)

Підготовка та проведення групових, індивідуальних, скайп занять та занять у форматі speaking club зі студентами всіх рівнів володіння мовою. А також викладання для іноземців російської та української мови. Написання програм та планів занять згідно з методикою організації.

Журналіст

з 03.2014 по 05.2016 (2 роки 2 місяці)
Громадське ТБ Приазов'я, Україна, Маріуполь, Київ (Мас-медіа)

Робота з інформацією, підготовка ефірів, ведення інтерв'ю в прямих ефірах та в режимі запису. Монтаж відео та звукозапис. Написання текстів (scriptwriting) до документального кіно. Репортажні зйомки. Проведення соціальних опитувань щодо політичних міркувань населення Східної України. Зйомка докуентальних інтерв'ю. Участі в проекті "GoxChange" та зйомка соціально-документаьного матеріалу.

Освіта

Київський університет ім. Бориса Грінченка

Міжнародного права; Міжнародні відносини та зовнішня політика (суспільні комунікації), перекладач, Київ
Вища, з 2018 по 2019 (7 місяців)

Здобуваю ступінь магістра в напрямку суспільних комунікації (робота з інформацією, її обробка та аналітика) у сфері міжнародних відносин та зовнішньої політики країн світу. Здобуваю та вдосконалюю навички критичного мислення та прогнозування. Вивчаю сьогоденні процеси в світі та країні та їх взаємозв'язок. А також сучасний вплив інформаційних процесів на суспільство та країни в глобальному вимірі в контексті розширення інформаційного простору. Приймаю активну участь у науковому житті спільноти освітян.

Знання і навички

MS Office Adobe Premiere Pro Adobe Lightroom Організаторські здібності Adobe After Effects Adobe Pinnacle Studio Написання та редагування контент-матеріалу, сценаріїв Монтаж та редагування відео та аудіо-матеріалу Професійний переклад (усний та письмовий) Проведення зустрічей, їнтерв'ю, ефірів Відеозйомка, звукозапис, інтерв'ювання, співбесіда, репортаж

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Французька — середній
  • Німецька — початковий
  • Іспанська — початковий

Додаткова інформація

Соціально активна, комунікативна людина. Трудоголік та віддана процесу й колективу. Творча. Не боюся брати відповідальність. Організована, пунктуаьна, дисциплінована та володію правилами дипломатичного та робочого етикету. Вмію налагоджувати контакт з людьми та слухати. Швидко реагую в стресових ситуаціях. Легко йду на компроміс. Володію навичками аналітика та форкастера. Цікавлюся тенденціями в брендингу. Допитлива, кмітлива та самостійна. Сприймаю об'єктивну критику та швидко вчуся. Володію іноземними мовами (англійська - вільно, французька - В1+, німецька А1 та іспанська - на поточному вивченні) та ключовими прикладними програмами ПК (пакет MS Office, Adobe Iluustrator, Lightroom, AfterEffects, Premiere Pro, Pinnacle Studio).
Протягом 4 років займалася волонтерською діяльністю та приймала участь в громадських заходах міста. Займалася проведенням та підготовкою тренінгів з ораторського мистецтва та риторики на базі университету для студентів, школярів та викладачів. Грала в дебати та проводила презентації з Брендингу країни та міста. Приймала участь у програмі обміну студентами GoxChange в якості режисера проекту. Займалася організацією та проведенням виставкових проектів. Мала практику SMM в сфері ресторанно-готельного бізнесу та оптимізації відвідування сторінок клієнтів.
Захоплююсь малюванням, модною індустрією та історією моди, написанням творів, фотографією та відеомонтажем, історією мистецтв. Також активно проводжу дозвілля: захоплююсь гірсько-лижними видами спорту та пізнанням культурної спадщини держави.
Серед негативних сторін маю відзначити швидкий темп мовлення, часткову віддаленість від власної активності у соцмережах, надлишковий перфекціонізм.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: