Резюме від 16 вересня 2018

Володимир

Головний енергетик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний енергетик

з 02.2005 по нині (19 років 3 місяці)
ТОВ "Білоцерківхлібопродукт", Біла Церква (Виробництво)

Вміння працювати в програмному забезпеченні обліку електроенергії, планування річного та щомісячного споживання електроенергії та електричної потужності, моніторинг та проектування установок компенсування реактивної потужності, формування енергетичної звітності та електробалансу, облік систем водопостачання та водовідведення.
Організація обслуговування промислового силового електрообладнання. Ведення оперативних переговорів та оперативних перемикань на стороні 0,4 та 10 кВ. Наявність 5-ої групи допуску більше 1000В.

Освіта

Національний технічний університет України Київський політехнічний інститут імені Сікорського (Киев)

Факультет електронної техніки, спеціальність -промислової електроніки, Київ
Вища, з 1990 по 1996 (5 років 5 місяців)

Додаткова інформація

Одружений маю трьох дітей, першу освіту здобув в Одеському механіко-технологічному технікумі ( спеціальність :технік-електрик)
в 1990 році був запрошений, як молодий спеціаліст у м.Білу Церкву працювати у ТОВ"Білоцерківхлібопродукт" .Починав з змінного електрика.
І здобув вищу освіту в КПІ, далі на цьому ж підприємстві працював з 2004 року інженером-енергетиком, а з 2005 року і по даний час працюю головним енергетиком.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: