Резюме від 8 травня 2024 PRO

Игорь

Інформаційний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Пустомити
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

генеральний директор

з 01.2006 по нині (18 років 4 місяці)
Приватно займався бізнесом, Львів (Виробництво очищеного азоту та біодобрива з опалого листя з дерев. По моїй власноручній розробці.)

Генеральний директор

з 01.2006 по нині (18 років 4 місяці)
Приватно займався бізнесом, Львів (Виробництво гібридних сонячних панелей-колекторів замінників двохфункційного газового котла та безперебійного постачання електроенергії в приватний будинок навіть при сильному морозі в зимку.)

Освіта

Львівська державна фінансова академія.

Облік і Аудит., Львів
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 9 місяців)

Відповідно до освіти є обліковцем, аудитором, фінансистом, економістом, менеджером, маркетологом, фахівцем з інвестування бізнес-планів.

Знання мов

Англійська — середній

Інвалідність

Друга група.
В дитинстві виявили раннє ураження головного мозку.

Додаткова інформація

Впевнений в собі тому завжди йду до кінця та завжди маю запасні варіанти вирішення форс-мажорної ситуації. Завжди націлений на дохід. Оптимістичний реаліст. Науковець аматор. Комунікабельний. Завжди знайду спільну мову з незнайомцем та якщо це потрібно виявляю слабкі сторони бізнес-партнера. Самостійно опанував такі науки як психологія спілкування, міміка при спілкуванні та етикет при спілкуванні.
Д/р з ПК - більше 20 років. Вміння працювати зі всіма офісними програмами, 1С Підприємство (всі версії), МеДок, Соната, Фар, ОПЗ і інші програми для ведення податкової звітності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: