Резюме від 7 грудня 2018 PRO

Альона

Оператор ПК, продавець-консультант, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець

з 11.2017 по 04.2018 (5 місяців)
Ковбаскофф, Винница (Торговля)

Ввічливе обслуговування покупців,предпродажна підготовка товару ,викладення товару ,контроль якості і термінів предатності .

Продавець-консультант

з 07.2016 по 08.2017 (1 рік 1 місяць)
ТЦК "Анастасія", Винница (Піклування жінок про красу і домашній затишок)

Компетентне ввічливе обслуговування відвідувачів в торговому залі .Підрахунок вартості покупки ,супровід покупця до каси.Розпакування , перевірка кількості продукції, відповідність найменуванням.Контроль наявності товару і цінників на ньому ,розміщення товару відповідно товарними групами ,підтримування чистоти в залі

Контролер

з 04.2016 по 06.2016 (2 місяці)
Вінницяоблводоканал, Винница (Вінницяоблводоканал підприємство комунального типу,яке постачає жителям міста Вінниця воду нормальної якості і в необхідній кількості відповідно до санітарно-гігієнічних нормативів ,що діють на території України)

Контролює роботу і знімає показання водомірних лічильників усіх систем і калібрів,установлених на водопровідній мережі.
Пломбує обвідні засувки на водомірних вузлах . Визначає начвність води через несправні води через несправні сантехприлади в абонентів ,на вводах і на внутрішньодворових мережах .Контролює додерження абонентами правил і норм користування водопроводом .

Освіта

Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури

Будівництво спеціалізації Водопостачання та водовідведення професійна коасифікація індженер-будівельник, Винница
Вища, з 2015 по 2018 (3 роки 1 місяць)

Додаткова інформація

У спілкувані з колегами завжди доброзичлива ,з клієнтами ввічлива і чемна ,у скрутних ситуаціях завжди націлена на знаходження компромісних рішень ,до вирішення задач підхожу творчо. Дотримуюсь норм поведінки ,прийнятих в компанії .Уважна до людей ,тактовна .Сумлінним ставленням до роботи , прагненням до пілвищення кваліфікації та професійного зростання .Без шкідливих звичок .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: