Резюме від 6 травня 2024 PRO

Екатерина

Юрисконсульт, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 11.2022 по 04.2024 (1 рік 5 місяців)
Товариство з обмеженою відповідальністю, Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Супровід комерційної діяльності товариства, договірна робота, судово-претензійна робота. Корпоративне право - реєстрація субʼєктів господарювання, реорганізація, внесення та реєстрація змін тощо),ведення ділового листування та підготовка відповідей на запити контролюючих органів,підготовка документів правового характеру, договірна робота.

Юрисконсульт

з 12.2018 по 09.2021 (2 роки 9 місяців)
ТОВ, Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Правовий супровід діяльності компанії; цивільне та господарське право (договірна та претензійна робота, юридичний супровід угод, у т.ч. з нерухомістю, правовий супровід виробничої та торгової діяльності), корпоративне право, трудове право; представництво інтересів юридичних осіб у судах (підготовка процесуальних документів, подання позовних заяв, участь у судових засіданнях), подання заявок та отримання Ліцензій на роздрібну торгівлю алкоголем та тютюном, отримання Ліцензій на зберігання палива; підготовка документів правового характеру; ведення ділового листування та підготовка відповідей на запити контролюючих органів

Юрисконсульт

з 02.2018 по 09.2018 (7 місяців)
ТОВ, Одесса (Роздрібна торгівля)

Правовий супровід діяльності компанії; цивільне та господарське право (договірна та претензійна робота, юридичний супровід угод, у т.ч. з нерухомістю, правовий супровід виробничої та торгової діяльності, орендних відносин, тендери), трудове право; представництво інтересів юридичних осіб у судах (підготовка процесуальних документів, участь у судових засіданнях), участь у проведенні перевірок для підприємства державними органами.

Юрисконсульт

з 06.2014 по 05.2017 (2 роки 11 місяців)
ПрАТ, Черноморск (Машинобудування)

Договірна та претензійна робота, юридичний супровід угод, у т.ч. з нерухомістю, правовий супровід виробничої та торгової діяльності, орендних відносин, тендери; корпоративне право (реєстрація суб'єктів господарювання, їх реорганізація, внесення та реєстрація змін тощо), трудове право; представництво інтересів юридичних та фізичних осіб у судах (підготовка процесуальних документів, участь у судових засіданняхДоговірна та претензійна робота, юридичний супровід угод, у т.ч. з нерухомістю, правовий супровід виробничої та торгової діяльності, орендних відносин, тендери; корпоративне право (реєстрація суб'єктів господарювання, їх реорганізація, внесення та реєстрація змін тощо), трудове право; представництво інтересів юридичних та фізичних осіб у судах (підготовка процесуальних документів, участь у судових засіданнях); супровід комерційної діяльності підприємтсва, отримання необхідних ліцензій.

Освіта

Одеській державний університет внутрішніх справ

Правознавство, Одеса
Вища, з 2006 по 2013 (7 років)

01.09.2006 р. - 31.05.2010 р. - Кваліфікація - Бакалавр. Спеціальність - правознавство.
01.09.2011 р. – 01.02.2013 р. – Кваліфікація - Магістр. Спеціальність - правознавство.

Знання і навички

Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet Законодательство Украины Пунктуальність Знання законодавства України Впевненість Складання процесуальних документів Знання держ. реєстрів Знання цивільного законодавства Комунікабельність ЛІГА:ЗАКОН Знання процесуального права Укладання договорів Представництво в судах Претензійно-позовна робота Стягнення заборгованості

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Адвокат з 08.2018 г.
Водійське посвідчення категорії "В".

Схожі кандидати

Юрист
Одеса

Юрист
25000 грн, Одеса, Дистанційно

Помічник юриста, нотаріуса
11000 грн, Одеса

Юрист
Одеса

Юрист медичного права, провідний юрисконсульт, викладач
35000 грн, Одеса, Київ, Рівне

Помощник юриста, администратор
25000 грн, Одеса

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: