Резюме від 30 вересня 2018

Ігор

Інженер-технолог, майстер виробництва, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Умань
Готовий працювати:
Вінниця, Умань

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер виробничої дільниці

з 04.2018 по нині (6 років 1 місяць)
ДПЗКУ "Уманський елеватор", Умань (Заготівля, зберігання, переробка зернових культур)

Контроль, та організація виробничого процесу, управління персоналом, забезпечення виконання поставлених задач в задані терміни, забезпечення найбільшої ефективності виробництва.

Освіта

Уманський НУС

Інженерно-технологічний факультет. Технологія зберігання, консервування і переробки плодів та овочів, Умань
Вища, з 2014 по 2018 (3 роки 9 місяців)

Випускники цього напряму можуть працювати на консервних, виноробних, пивоварних, спиртових, м’ясо-молочних, макаронних, лікеро-горілчаних, зернопереробних, кондитерських заводах, елеваторах, холодильниках, комбікормових заводах, крупоцехах на посадах: директора підприємства, головного інженера, головного технолога, завідувача виробництва, завідувача лабораторії, начальника цеху, начальника зміни, майстра, інженера-хіміка, мікробіолога, викладача середніх і вищих навчальних закладів, наукового співробітника проектних та науково-дослідних установ.

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Старанний, цілеспрямований, пунктуальний, комунікабельний, швидко вчусь, вмію працювати в колективі. На даний момент працюю майстром на ДПЗКУ "Уманський елеватор", навчаюсь на першому курсі магістратури Уманського НУС інженерно-технологічного ф-ту , шукаю роботу через низький рівень заробітної плати та не стабільний графік. Бажаю працювати за спеціальністю з можливістю кар'єрного росту. Розгляну всі пропозиції.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: