Резюме від 3 травня 2024 PRO

Олександра

Менеджер служби підтримки, 8 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Бровари

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Касир

з 10.2023 по нині (7 місяців)
Цитрус, Київ (Роздрібна торгівля)

Наставник по внутрішній програмі ЦитрусБро - успішно пройшла навчання , тренінги та відбір для того, щоб навчати стажерів.
Відкриття/закриття касової зміни; проведення розрахункових операцій; дотримання правил прийому, видачі, обліку та зберігання коштів, порядку оформлення прибуткових та видаткових документів; дотримання лімітів залишків касової готівки, встановленої для підприємства, правила забезпечення їх збереження; ведення касової книги, складання касової звітності; дотримання правил та методів організації обслуговування покупців, експлуатації контрольно-касових машин та обчислювальної техніки; робота з юридичними особами, навчання касовій дисципліні та допомога в адаптації нового персоналу, виконання операційних завдань, забезпечення магазину хоз. товарами.

Менеджер сервісного центру

з 05.2023 по 10.2023 (5 місяців)
Цитрус, Київ (Роздрібна торгівля)

Прийом та видача техніки на ремонт; консультація клієнтів по товарам та послугам компанії/страховим продуктам; здійснення продажів товарів та послуг; дотримання правил бізнес процесу продажу та прийому/видачі техніки; робота із 1С; дотримання касової дисципліни при виконанні касових операцій ; оформлення кредитів/оч; співпраця із логістичними компаніями ;

Касир

з 10.2022 по 03.2023 (5 місяців)
World Of Comics, Киев (Роздрібна торгівля)

Відкриття/закриття касової зміни; проведення розрахункових операцій; прийом товару; дотримання правил та методів організації обслуговування покупців;

Адміністратор мовної студії

з 01.2022 по 09.2022 (8 місяців)
Lala English, Бровары (Освіта, наука)

Організація навчального процесу ; забезпечення життєдіяльності студії; контроль виконання працівниками студії заходів щодо створенння здорових і безпечних умов навчального процесу; дотримання прав і свобод учнів та працівників студії; формування навчальних груп та створення розкладу; створення та розсилка платіжок ; ведення реєстру проплат та інших інформаційних баз даних; адміністративна допомога викладачам; комунікація з батьками (консультація щодо послуг, інформування, укладання договорів , допомога у вирішенні інших питань) ; забезпечення координації батьків здобувачів освіти із викладачами; комунікація та закриття лід-клієнтів, продаж освітніх послуг.

Касир

з 10.2021 по 12.2021 (2 місяці)
Цитрус, Київ (Роздрібна торгівля)

Відкриття/закриття касової зміни; проведення розрахункових операцій; дотримання правил прийому, видачі, обліку та зберігання коштів, порядку оформлення прибуткових та видаткових документів; дотримання лімітів залишків касової готівки, встановленої для підприємства, правила забезпечення їх збереження; ведення касової книги, складання касової звітності; дотримання правил та методів організації обслуговування покупців, експлуатації контрольно-касових машин та обчислювальної техніки; робота з юридичними особами.

Менеджер по роботі з клієнтами(та оператор контакт-центру )

з 02.2021 по 09.2021 (7 місяців)
Concert.ua, Бровари (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Менеджер по роботі з клієнтами :
Відкриття/закриття зміни, проведення розрахункових операцій(готівковий/безготівковий розрахунок) , прямі продажі квитків, допомога із вирішенням проблем із квитками на торговій точці.
Оператор:
Листування в мережі із клієнтами, допомога у вирішенні їх питань (рішення проблем із квитками онлайн, робота із базою клієнтів, інформування та консультування щодо подій, повернення коштів та ін.).
Також у ролі неформального лідера допомога колегам , створення та ведення інформаційного каналу задля зручності швидкого знаходження інформації по процедурі роботи або особливостям певних подій, особливостей повернення коштів та ін.

Оператор 1с, касир, кредитний агент

з 10.2019 по 03.2020 (5 місяців)
ТОВ "JustIn", Бровари (Поштово-логістично-фінансова компанія)

Відкриття/закриття касової зміни,ведення КОРО, робота з програмою 1С,видача/приймання відправлень від клієнтів та кур'єрів,створення накладних ,проведення розрахункових операцій,проведення інкасацій,продзвон клієнтів,архівування документів,видача карток Монобанк( ідентифікація та верифікація клієнтів, знання продукту, здача тестів по процедурі видачі та за властивостями карти , відправка анкет в архів) , продаж карток Uplata, сім-карт 3mob.

Офіціант-бариста

з 11.2018 по 07.2019 (8 місяців)
Львівська майстерня шоколаду, Бровары (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття / закриття залу, прийом і видача замовлень гостям, проведення розрахункових операцій, оформлення знижкових карт, виконання плану по пуш-позиціях, виконання плану з продажу продукції і страв ресторану, збільшення середнього чека, викладка товару на стелажі (набори цукерок, шоколаду, кави, сувенірів та ін.), приготування страв ресторану (кава, чай, коктейлі, десерти), підтримання залу в чистоті, надання консультацій гостям щодо характеристик і цін на страви, напої, участь в генеральних прибираннях і інвентарізації.

Освіта

Київський університет ім.Бориса Грінченка

Соціальна робота, соціальна педагогіка та практична психологія, Київ
Незакінчена вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Заочна форма навчання

Національний педагогічний університет ім.М.П.Драгоманова

Українська філологія , журналістика ( видавнича справа та редагування), Киев
Незакінчена вища, з 2017 по 2018 (1 рік)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси англійської мови

2012-2014

Тренінг комунікативності та креативності

2020-2021, 3 міс

Курс акторської майстерності

декілька місяців, неформальний курс

Медіаграмотність : практичні навички

30 годин, 1 кредит ЄКТС

Основи інформаційної безпеки

30 годин

Знання і навички

Монтаж відео та редактування фото

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий
  • Іспанська — початковий

Додаткова інформація

ОФІСИ НЕ РОЗГЛЯДАЮ! Шукаю віддалену роботу.
https://t.me/cass11ee

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: