• PRO

Сергій

Керуючий рестораном, кафе, баром

Розглядає посади:
Керуючий рестораном, кафе, баром, Операційний директор
Вид зайнятості:
повна
Вік:
39 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий проєкту

з 03.2020 по нині (5 років 5 місяців)
ЧП, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

Проєкт по доставці іжі

Керуючий 2х кав'ярень

з 10.2019 по 03.2020 (5 місяців)
Coffee Life, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

• 20 сотрудников • 80 мест посадка

Керуючий баром

з 01.2019 по 10.2019 (9 місяців)
Dj Bar Четверги, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

• 40 сотрудников • 250 мест посадка

Керуючий рестораном

з 02.2018 по 12.2019 (1 рік 10 місяців)
Grill Restaurant & Bar Стейкер's, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

• 40 сотрудников • 300 мест посадка

Керуючий рестораном

з 12.2016 по 01.2018 (1 рік 1 місяць)
Арт Кафе Ван Гог, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

• 42 сотрудников • 150 мест посадка

Керуючий

з 02.2012 по 11.2016 (4 роки 9 місяців)
Проєктна робота, Украина (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий Кафе Бонжур, Львів • 20 співробітників • 60 місць посадка
Перезапуск Ресторан Старий рояль, Львів • 25 співробітників • 100 місць посадка
Перезапуск мережі кав'ярень Скайберрі, Дніпро, Київ • 20 співробітників
Запуск Паб Бартоломей, Львів • 25 співробітників • 80 місць посадка
Запуск Кафе Подворотня, Дніпро • 20 співробітників
Підбір та пошук персоналу,навчання , розробка та впровадження стандартів ресторану . Розробка меню разом з шеф-кухарем ,Складання карти бару разом з бар-менеджером , співпраця з смм, бухгалтером .

Освіта

КУК

Гостинично-ресторанное дело, Днепр
Вища, з 2008 по 2012 (3 роки 9 місяців)

Гостинично-ресторанный менеджмент

Додаткова освіта та сертифікати

Тренинги, курсы повышения квалификации и семинары от Киево-Могилянской Академии, Киевского Национального Университета культуры и

2016- 2020

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • R-Keeper
  • Poster

Додаткова інформація

Досвід керуваннням ресторану ,оперативне управління закладу загалом ,постановка завдань по підрозділам ресторану та контроль їх виконання ,економічна грамотність складання управлінського звіту ,бізнес-планування . Підбір та адаптація персоналу , розвіток співробітників в команді . Контроль проведення переобліків( кухня,бар ) ; стандпртизація ,навчання персоналу,маркетинг .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: