Резюме від 19 жовтня 2018

Дмитрий

Сотрудник для любой работы

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Ященко Дмитро Олександрович, народився 11 листопада 1996 року в м. Ромни Сумської області в родині робітників. За національністю українець.
В 2003р. пішов в перший клас загальноосвітньої школи №7 м. Ромни Сумської області області, яку закінчив у 2012 році.
В 2012р. вступив на перший курс в Роменський коледж КНЕУ на спеціальність «Обслуговування і ремонт обладнання нафтових і газових промислів», який закінчив в 2016 році.
В 2014р. пройшов підготовку водіїв категорії «Б».
В.2016р. пройшов виробничу практику при Роменському коледжі КНЕУ для здобуття робітничої професії «Слюсар з обслуговування нафтогазопромислового обладнання».
В 2016р. вступив до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу на газонафтопромисловий факультет за спеціальністю: “Буріння нафтових і газових свердловин” для здобуття вищого степеня освіти «Бакалавр» , який закінчив в 2018р.
2016р. вступив на кафедру військової підготовки ІФНТУНГ за спеціальністю «Паливно-мастильні матеріали», яку закінчив в 2018р.
В 2018р. вступив до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу на газонафтопромисловий факультет за спеціальністю: “Буріння нафтових і газових свердловин” для здобуття вищого степеня освіти «Магістр», де навчаюся на даний час на денній формі навчання.
В лавах Збройних Сил України та інших військових формуваннях не служив. Самостійною трудовою діяльністю не займався. Військову освіту отримав після закінчення кафедри військової підготовки.
Російською мовою володію вільно; англійською – читаю та перекладаю зі словником.
Неодружений.
Батько – Ященко Олександр Анатолійович, українець, 1971 року народження. Заступник начальника на Роменській НГРЕ. Проживає за адресою: м. Ромни Сумської області, вул. Надії Крупської, 146.
Мати – Демченко Людмила Володимирівна, українка, 1974 року народження. Швея на Роменській взуттєвій фабриці «ТаланПром». м. Ромни Сумської області, вул. Надії Крупської, 146.
Брат – Ященко Євгеній Олександрович, 2003 року народження. Учень Роменської ЗОШ №7. Проживає за адресою: м. Ромни Сумської області, вул. Надії Крупської, 146.
Я та мої родичі до кримінальної відповідальності не притягалися.
Зараз проживаю за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Північний бульвар 1А, кв.51.

11 жовтня 2018 р. __________ (Ященко Д.О.)
Підпис

Схожі кандидати

Працівник для будь-якої роботи
Івано-Франківськ

Працівник для будь-якої роботи
8000 грн, Івано-Франківськ, Дистанційно

Працівник для будь-якої роботи
Івано-Франківськ

Працівник для будь-якої роботи
Івано-Франківськ

Працівник для будь-якої роботи
Івано-Франківськ

Працівник для будь-якої роботи
40000 грн, Івано-Франківськ, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами