Резюме від 21 червня 2019

Юрий

Консультант по администрированию бизнеса, 8 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
77 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Пользователь ПК

Рекомендації

Иванов Александр Романович

Иванов Александр Романович

Директор, ООО"Информатика"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Бурштейн Юрій Петрович

Місце проживання: м. Вінниця, вул Ширшова

тел. моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») тел. дом. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета:
Отримати роботу з адміністрування господарської діяльності підприємства. Можливо, по домовленості, і дистанційне співробітництво.
Освіта:
Вінницький політехнічний, Інститут «Радіотехніки, зв’язку та приладобудування», Спеціальність «Радіотехніка». Вечірня форма навчання 1968 - 1974рік
Досвід професійної та трудової діяльності:

27 років з 1969р. по 1996р.. – ЦКБІТ – НВ ІНФРАКОН, трудовий шлях від слюсаря-складальника радіоапаратури до заступника керівника правління з маркетингу.
Керував розробкою та впровадженням у виробництво ТНВ та електронних приладів для сільського господарства. Керував науково-виробничим комплексом; очолював Раду трудового колективу підприємства (не був членом КПРС).

10 років з 1996 по 11 місяць 2006 року, працював у Українсько – Американському підприємстві «AESP – Україна» – генеральним директором. Підприємство постачало обладнання в Україну для будування комп’ютерних мереж. Вся документація, угоди, скарги до податкової, та відстоювання позиції підприємства в судах здійснювалось мною. Вся первина документація проходила мій перегляд насамперед, аж потім переходила в бухгалтерію підприємства.

11 років з 1.12.2006 р. по 31.11.2017 року заступник директора НВ ТОВ «ІНФОРМАТИКА», (тел: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)). Виконував наступні обов’язки:
- вирішення організаційних, кадрових питань;
- розробка розпорядних документів, угод на постачання продукції та послуг;
- взаємодія з банками «Террабанк», «Банк фінанси та кредит»;
- взаємодія з боржниками в Україні, за кордоном, а також з боржниками які знаходились на непідконтрольній Україні території.
Досягнення:
Володію навичками роботи з комп’ютером, та всіма питаннями, які вирішує діючий керівник.
На даний час шукаю роботу, з забезпечення документального супроводу господарської діяльності підприємства, а також практична діяльність з повним (всебічним) документальним супроводом господарської документації підприємства від підготовки та розробки господарської та розпорядчої документації. мініструванАдня (підготовка і прийом) первинних бухгалтерського документообігу. Адміністрування документообігу між підрозділами підприємства, відповідно до діючої структури. Підготовка проектів розпорядчої документації по управлінню підприємством. Підготовка проектів листів для забезпечення взаємодії підприємства з іншими приватними і державними структурами.
Професійні та особисті навички:
Передати практичний досвід адміністрування працівникам підприємства, які цього забажають.


«01» червня 2018 року ____________ Юрій Бурштейн

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: