Резюме від 24 грудня 2018

Володимир

Керівник підрозділу з організації роботи (транспорт), 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу перевезення цінностей та організації інкасації

з 07.2002 по 12.2015 (13 років 5 місяців)
Управління Національного банку України у Волинській області, Луцьк (Фінанси, банки, страхування)

Перевезенні готівки від Національного банку України м.Київ до обласного управління, а також перевезення готівки між областями та установами банків області.

Освіта

Тернопільський інститут народного господарства

Фінанси та кредит, Тернопіль
Вища, з 1986 по 1990 (3 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Працював начальником відділу перевезення цінностей та організації інкасації Управління НБУ у Волинській області більше 13 - ти років. У підпорядкуванні знаходилося 16 чоловік (водії, інкасатори, інженери) та до 15 автомобілів (МАЗ, КАМАЗ, ФОРД, ПЕЖО, УАЗ) вантажопідйомністю від 3-х тон до 15 тон. Основним завданням було забезпечення схоронності при перевезенні готівки від Національного банку України м.Київ до обласного управління, а також перевезення готівки між областями та установами банків області. Згідно тендерів здійснювалась закупівля пального, мастил, запасних частин до автомобілів. Облік списання пального вівся за подорожніми листами згідно норм наказу Міністерства транспорту за спеціально розробленою програмою. Я, як керівник, відповідав за стан автотранспорту, його цільове використання, організовував роботу у тісній співпраці з фінансовим підрозділом та бухгалтерією Управління.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: