Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 квітня 2024 PRO

Алiна

Головний бухгалтер, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 07.2022 по 12.2023 (1 рік 5 місяців)
ТОВ, Бровари (Будівельна промисловість, деревообробка)

Головний бухгалтер ведення одночасно декiлькаТОВ та ФОПів на рiзних системах оподаткування з ПДВ та без ПДВ рiзною господарською дiяльнiстью, ВЕД та державними тендерами з казначейськими рахунками, виробництво металопластикових конструкцій та вікон, ремонтні та відновлювальні роботи.Обовязки:контроль облiку первинних документiв,ТМЦ списання.Облік основних засобiв(ремонтні роботи та модернiзацiя,будування споруд з нуля та часткове відновлення).Формування фірми з нуля.Здача в оренду власних обєктів.Робота з договорами по всих роботах.Закриття виробництва.Податкового періоду.Податковi декларацii.Самостійне Розблоковування податкових накладних,та підготовка документів для розблокування.Декілька Клiент банків, нарахування та виплата з/п, лiкарняних,здача звiтностi в державнi та статистичнi органи через М.Е.ДОК та електронний кабiнет. Автоматизацiя бух.операцiй з нуля, відслідковування змін в податковому законодавстві.

Единий бухгалтер ведення декiлька фiрм госп.дiяльностi з рiзними формами власностi та системою опадаткування,ВЕД

з 09.2019 по 02.2022 (2 роки 5 місяців)
Промисловiсть,виробництво, надання послуг, Київ (Промисловiсть,Виробництво,надання послуг,ВЕД)

Головний,Единий бухгалтер ведення одночасно декiлькаТОВ та ФОП на рiзних системах оподаткування з ПДВ та без ПДВ рiзною господарською дiяльнiстью, ВЕД, промисловiсть,виробництво. Обвязки:облiк первинних документiв,основних засобiв(ремонт та модернiзацiя), облiк ТМЦ,податковi декларацii,клiент банк, нарахування та выплата з/п, лiкарняних,здача звiтностi в державнi та статистичнi органи через М.Е.ДОК та електронний кабiнет. Прохождения перевiрок державних органiв. Автоматизацiя бух.операцiй та перехiд з 7.7 на 8.3.(УТП,УПП,ВАS) Ведення фiрми з нуля.Пiдготовка документiв до перевiрки аудиторiв, Звiти засновникам.Вмiння органiзовувати роботу бухгалтерii до 5чол.

Гол.бухгалтер

з 12.2018 по 04.2019 (4 місяці)
Тов"Профибетон", Калинівка (Київська обл.) (Виробництво бетонних сумiшей та виробiв)

Ведення одночасно декiлькох ТОВ и ФОП 2,3групи з ПДВ та без ПДВ.Работа с1С 8.3 УТП.8.2 Контроль ведення первинноi документацii,реecтрацiя податкових накладних, формування та подача звiтнocтi в контролюючi установи,клiент банк,операцii по валютi.Списання ГСМ.Облiк основних засобiв,амортизацiя. Виробництво.Залишки на складах.Нарахування з/п. Проходження аудиторских та податкових перевiрок. Автоматизацiя 1С 8.3,8.2 Ставлення задач пограмiстам для удосконалення программ 1с.В пiдпорядкуваннi два бухгалтери.

Головний бухгалтер

з 05.2014 по 12.2018 (4 роки 7 місяців)
КП "Калитянський", смт Калита (Комунальне пiдприемство)

Складання та відправлення до контролюючих органів фінансової, статистичної звітності через систему М.Е.док,робота з електронним кабінетом.
Подання Декларації з рентної плати (спец.використання води, надр) ОЗ облік та амортзація, відрядження,списання ГСМ, матеріали, МБП, запчастини, залишки по складу,каса. Реєстрація податкових накладних.Робота з бюджетними установами (кошториси)та коштами цільового призначення, спец.рахунки банка, Кліент-банк.Контроль ведення інших ділянок Бухгалтерії. В пiдпорядкуваннi 3 бухгалтери+економiст.Проходження перевiрок рiзними держ.службами.(держпраця,пенсiйний фонд, КРУ,податкова,прокуратура, суди)

Освіта

МАУП

Економика предприятия,управление бизнесом, Київ
Вища, з 2017 по 2019 (2 роки)

Магiстр

МАУП

Экономика предприятия, управление персоналом, Киев
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)

Бакалавр

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Користувач ПК 1С УТП 1С УВП

Додаткова інформація

Без шкiдливих звичок, вiдповiдальна,стресостiйка, допитлива.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: