Резюме від 19 листопада 2018

Валентина

Няня, вихователь, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Лебедин
Готовий працювати:
Бориспіль, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Логопед

з 10.1998 по 04.1999 (6 місяців)
Лебединський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Калинка", Лебедин (Освіта, наука)

Методист трудового навчання

з 10.1998 по 06.2000 (1 рік 8 місяців)
Лебединське педагогічне училище ім.А.С.Макаренка, Лебедин (Середня спеціальна освіта)

Вихователь-керівник художньо-театральної студії

з 10.1998 по 07.2016 (17 років 9 місяців)
Лебединський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Калинка", Лебедин (Освіта, наука)

Обов'язки:
- збереження життя і здоров'я дитини.,
- формування у дітей дошкільного віку життєвої компетентності, розвивати їх творчі здібності та інтереси, урізноманітнювати шляхи навчально-виховної діяльності.,
- пошук, виявлення, розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами художньо-театральної діяльності.
Досягнення:
- За значний внесок у справу навчання і виховання дошкільників, формування і розвиток у них почуття прекрасного, результативність педагогічної діяльності була нагороджена грамотою управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації (2003 р)., *грамотою відділу освіти Лебединського міськвиконкому (2005 р)., *грамотою Лебединської профспілки працівників освіти і науки (2007 р)., *сертифікатом про занесення кандидатури Фурдилової В.П. до Книги пошани відділу освіти виконкому Лебединської міської ради за підсумками 2011-2012 року., *грамотою міського голови м.Лебедина Трояна А.Г. за відповідальне ставлення до дорученої справи, творчий підхід до виконання посадових обов'язків, використання інноваційних форм і методів у роботі з дітьми (2013 р)., *подякою управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за представлення своєї творчої професійної діяльності під час обласного конкурсу педагогічної майстерності "Золоте серце" (2013 р).

- Диплом лауреата загальноміського конкурсу "Людина року 2013" в номінації "Працівник освіти і науки" м.Лебедин (2013 р).

- Лауреат обласного конкурсу "Золоте серце" серед працівників освітньої галузі (2013 р).

- Активна участь у методичних заходах обласного та міського рівня: *у регіональній естафеті педагогічних інновацій "Нові горизонти освіти Сумщини"., *в обласному семінарі для методистів та спеціалістів відділу освіти "Практично-трудова діяльність дітей дошкільного віку"., *міському конкурсі педагогічної майстерності "Зорецвіт"., *в міському педагогічному фестивалі "Педагогічна знахідка"(презентація власного досвіду роботи з проблеми "Пошук, виявлення, розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами художньо-театральної діяльності")., в науково-практичній конференції з проблеми "Впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес в період модернізації освітньої галузі"., *в педагогічних читаннях з проблеми "Гуманно-особистісний підхід до дітей в освітньому процесі Ш.О.Амонашвілі"., *в засіданнях міських методичних об'єднаннях в педагогічних радах закладу.

Вихователь

з 09.1988 по 10.1998 (10 років 1 місяць)
Дитячий садок "Зірочка", Лебедин (Освіта, наука)

Вихователь

з 08.1987 по 09.1988 (1 рік 1 місяць)
Штепівська допоміжна школа-інтернат, Лебедин (Виховання і навчання дітей з особливими потребами)

Кандидатура Бабич В.П (дівоче призвіще) була занесена в книгу пошани працівників освіти і науки м.Лебедина і Лебединського району.

Освіта

Глухівський педагогічний інститут ім.С.М.Сергеєва-Ценського

Педагогіка і психологія початкового навчання, Глухів
Вища, з 1988 по 1991 (2 роки 10 місяців)

Кваліфікація: вчитель початкових класів.

Лебединське педагогічне училище ім.А.С.Макаренка

Вчитель початкових класів, Вихователь групи продовженого дня, Лебедин
Середня спеціальна, з 1983 по 1987 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Малювання Організація дитячої театральної діяльності Художня творчість Корекція дитячого мовлення Організація дитячих свят Надання першої невідкладної медичної допомоги у разі потреби Прищеплення дитині навичок самообслуговування

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Рекомендації

  • Сергієнко Володимир Олексійович

    Сергієнко Володимир Олексійович

    Завідувач ДВНЗ "Калинка" 1992-2015р., Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Калинка" м.Лебедин

    Контактні дані приховані
  • Холошенко Маргарита Юріївна

    Холошенко Маргарита Юріївна

    Завідувач ДВНЗ "Калинка" 2015-2018р., Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Калинка" м.Лебедин

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Загальний стаж роботи - 32 роки.
Педагогічний стаж - 28 років.

Працюючи на посаді вихователя-керівника художньо-театральної студії керувала роботою консультпункту щодо надання організаційно-методичної допомоги педагогам міста та району з питання розвитку творчих здібностей дітей через театралізовану діяльність. Мною і групою колег була розроблена і систематизована програма "Дивосвіт" (програма художньо-театральної діяльності дітей дошкільного віку). Ці матеріали були надруковані в часописі "Бібліотечка вихователя дитячого садка" у вересні 2005 року №17,18 в рубриці "Розвиваємо логіку" (друкований текст публікацій 12 стор.). Наступна публікація мого досвіду роботи опублікована в цьому ж часописі №2 2008 р, в рубриці "Діти раннього віку в дошкільній установі" і має назву "З досвіду роботи Фурдилової В.П. вихователя-керівника художньо-театральної студіїї дошкільного навчального закладу (ясла-садок) "Калинка" м.Лебедина, Сумської області (4 друкованих стор.).

Моє хоббі: люблю подорожувати Україною, відкривати для себе нове, цікаве., дбаю про домашніх улюбленців., займаюся квітникарством (кімнатні рослини та впорядкування подвір'я)., люблю весело проводити час з сім'єю та друзями на природі., співаю пісні та слухаю музику., відвідую консерти та цікаві театралізовані дійства. Приймаю участь у громадських та соціальних заходах що проводяться в місті, зокрема Міжнародна програма "Нарконон" - розповсюдження в закладах освіти дисків, книг, читання лекцій про негативний, вбивчий вплив наркотиків на організм людини., участь в організації свята до Дня захисту дітей 1 червня на міській площі. Також моя родина приймала участь у міському конкурсі по благоустрою "Краще подвір'я м.Лебедина", декілька років поспіль ми були переможцями.

Маю веселу, товариську вдачу : відкрита для спілкування, дружелюбна, в міру вимоглива, люблю людей, життя, оточуючий світ, завжди прагну творчо підходити до справ, творити, доводити розпочату справу до позитивного бажаного результату, наполеглива, амбіційна, люблю порядок у справах, побуті, господарстві.

Риси які найбільше ціную в людях : чесність, щирість, порядність, відповідальність, любов до себе та оточуючих, творчість, почуття гумору, почуття патріотизму.

Не маю шкідливих звичок. Веду здоровий спосіб життя. Стан здоров'я - задовільний.

Найбільше досягнення мого життя - це діти : син Ярослав (29 років) і донька Юлія (23 роки). Свою місію як мама стосовно своїх власних дітей, я виконала. Син і донька дорослі, самостійні, внуків ще не маю. Сімейний стан - розлучена.

Своїм досвідом, теплом своєї душі і серця можу ділитися з іншими дітьми. Можу допомогти батькам у вихованні їх дітей, бути гідними громадянами України, порядними, добрими людьми, мудрими, товариськими, відкритими для спілкування з оточуючими, творчими, всебічно розвиненими особистостями.

З липня 2016 року знаходжуся на пенсії по вислузі років.

Бажаю покращити своє матеріальне становище і водночас надати свої послуги по догляуду та виховання дитини дошкільного або молодшого шкільногло віку.

Вимоги до місця роботи:
- порядна сім'я відкрита до співпраці.,
- бажана заробітна плата 25 000 - 30 000 грн (можу працювати в нічний час - цілодобово, за відповідну доплату).,
- зацікавлена в роботі з проживанням.,
- чітке визначення обов'язків, графік роботи, вихідні дні (по домовленності, в залежності від навантаження).

Моє педагогічне кредо : "Несу в душі я іскру доброти, щоб запалить у серденьку дитячім вогонь священний розуму й краси!..."

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: