Резюме від 18 квітня 2022 PRO

Ігор

Кухар, су-шеф, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-Шеф

з 01.2020 по 10.2020 (9 місяців)
Український Рибний Дім, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Мої обов'язки на посаді Су-Шефа:

1) Контроль якості виготовлених напівфабрикатів і готових страв.

2) Контроль дотримання норм і правил зберігання продуктів і напівфабрикатів.

3) Контроль дотримання порядку і чистоти на виробництві.

4) Контроль приходу-відходу співробітників.

5) Робота по «Stop» і «Go» листам.

6) Замовлення продукції, прийом продукції, контроль якості.

7) Проведення інвентаризації по продуктам і ТМЦ.

8) Складання робочих графіків.

9) Опрацювання нових страв і %% відходу на нову сировину.

10) Заповнення санітарних журналів і по ТБ.

Кухар-універсал; Су-Шеф

з 11.2018 по 12.2019 (1 рік 1 місяць)
"Mister Cat", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Мої обов'язки на посаді Су -шеф:

1) Контроль якості всіх продуктів і готових страв.

2) Навчання нових співробітників.

3) Заповнення журналів по чистоті і ТБ.

4) Замовлення, прийом продуктів і устаткування.

5) Проведення переобліку і інвентаризації.


Мої обов'язки як Кухаря - універсала:

1) Приготування страв в відповідно до калькуляційних і технологічних карток.

2) Робота на всіх процесах кухні:

- Суші -бар;

- Піцце -бар;

- Гарячий процес (Хоспер, WOK, Пасти, Супи, М'ясо, Риба);

- Холодний процес (Салати, Закуски).

3) Підтримка чистоти і порядку на робочому місці.

4) Контроль якості продукції та готових страв.

5) Дотримання правил FIFO і товарного сусідства.

6) Своєчасне приготування заготовок для роботи і передачі зміни.

7) Дотримання правил техніки безпеки і охорони праці.

Кухар-універсал

з 09.2016 по 10.2018 (2 роки 1 місяць)
"Мафія" Мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Мої обов'язки як Кухаря - універсала:

1) Приготування страв в відповідно до калькуляційних і технологічних карток.

2) Робота на всіх процесах кухні:

- Суші -бар;

- Піцце -бар;

- Гарячий процес (Хоспер, WOK, Пасти, Супи, М'ясо, Риба);

- Холодний процес (Салати, Закуски).

3) Підтримка чистоти і порядку на робочому місці.

4) Контроль якості продукції та готових страв.

5) Дотримання правил FIFO і товарного сусідства.

6) Своєчасне приготування заготовок для роботи і передачі зміни.

7) Дотримання правил техніки безпеки і охорони праці.

Освіта

КОВПУ ХарчовихТехнологій та Ресторанного Сервісу

Кухар;офіціант, Киев
Середня спеціальна, з 2016 по 2018 (1 рік 5 місяців)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Шеф, су-шеф
40000 грн, Київ

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-кухар, су-шеф
Київ, Житомир

Шеф-повар, су-шеф
Київ

Су-шеф, шеф-повар
Київ

Су-шеф, кухар-універсал
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: