Резюме від 29 червня 2022 PRO

Віктор

Начальник зміни, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер контрольний

з 02.2020 по 08.2021 (1 рік 6 місяців)
ТОВ"ХЛР", Черкаси (Виробництво медичної мебелі)

Організовував на закріпленій дільниці роботу з контролю і підвищення якості продукції і послуг, комплектності виробів, що випускаються, і облік браку. Контролював правильність установлення сортності продукції (виробів, напівфабрикатів тощо) відповідно до затверджених зразків (еталонів), стандартів, технічних умов та іншої нормативно-технічної документації, додержання технологічних режимів на всіх стадіях виробничого процесу, інструкцій і методик з технічного контролю на робочих місцях, якість тари і упаковки, технічний стан обладнання і транспортних засобів, збереження сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів, готової продукції.

Вживав заходів щодо попередження виробництва і запобігання випуску продукції, яка не відповідає встановленим вимогам, виявляв причини і винуватців браку, надходження рекламацій на готову продукцію, а також розробленню і впровадженню заходів, спрямованих на підвищення якості і конкурентоспроможності продукції та послуг. Керував роботою з оформлення технічної документації, що посвідчує якість і комплектність виробів (паспортів, сертифікатів тощо), які випускаються або поставляються, брав участь у здаванні готової продукції, виконаних робіт (послуг) замовникам.

Перевіряв додержання інструкцій і методик з технічного контролю на робочих місцях, а також здійснював контроль якості тари та упаковки, сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів, готової продукції. Стежив за виконанням графіків перевірки на точність виробничого устаткування та оснащення, технічним станом контрольно-вимірювальних засобів, наявністю їх на робочих місцях.

Брав участь у розробленні і впровадженні більш досконалих систем управління якістю і методів контролю, включаючи вхідний контроль комплектуючих виробів, матеріалів, напівфабрикатів. Брав участь у здаванні готової продукції.

Організовував облік браку, брав участь у вивченні причин виникнення виробничих дефектів готової продукції і рекламацій, що надійшли, а також у розробленні і впровадженні заходів з підвищення якості продукції, виконуваних робіт (послуг), запобігання й усунення причин випуску неякісних виробів. Контролював додержання робітниками правил і норм охорони праці, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Інженер з якості 1 кат.

з 06.2019 по 09.2019 (3 місяці)
ДП «АСЗ №2» АТ «АК «Богдан Моторс», Черкаси (Машинобудування)

Забезпечення виконання завдань з підвищення якості виготовлення автомобілів;
Аналіз необхідної інформації і показники якості, які характеризують продукцію, що розроблюється і випускається, вживання заходів щодо запобігання випусканню виробів, які не відповідають установленим вимогам;
Розглядання та аналіз рекламації щодо якості робіт, готування висновків і ведення листування та телефонограм за результатами розгляду;
Вивчення причин, що викликають погіршення якості продукції (робіт, послуг), випуск браку. Розроблення і впровадження заходів з їх усунення.

Начальник зміни

з 08.2015 по 06.2018 (2 роки 10 місяців)
ТОВ "МГК-Черкаси", Черкаси (Гаряче цинкування)

•запуск та налаштування лінії травлення та ліній цинкування №1 та №2;
•розподіл завдань працівників;
•контроль технічного процесу виробництва;
•контроль та заповнення журналів інструктажів;
•табелювання працівників;
•контроль та перевірка здачі готової продукції на склад;
•забезпечення виконання змiнних виробничих завдань, додержання встановленої технологiї виробництва, ритмiчний випуск продукцiї високої якості;
•органiзація своечасної пiдготовки виробництва, рацiнального завантаження та роботи устаткування;
•здiйснення оперативного контролю за забезпеченням матерiальними та енергетичними ресурсами, технiчно правильною експлуатацiєю устаткування та iнших основних засобiв, економними витратами сировини, матерiалiв, виявлення, запобiгання та усунення причин порушень процесу виробництва;
•проведення роботи з пошуку та органiзацiї використання додаткових виробничих резервiв пiдвищення продуктивностi працi, зниження витрат виробництва (трудових, матерiальних);
•аналiзування результатів виробничої дiяльностi за змiну, причин, що викликають простої устаткування i зниження якостї продукцiї, участь у розробленнi та впровадженнi заходiв щодо усунення виявлених недоліків;
•органiзація оперативного облiку виконання виробничих завдань;
•контроль додержання працiвниками технологiчної, виробничої i трудової дисциплiни, правил i норм охорони працi, виробничої санiтарiї та протипожежного захисту, подання пропозицій щодо заохочення працiвникiв, якi вiдзначилися, накладання дисциплiнарних стягнень на порушникiв виробничої i трудової дисциплiни.

Адміністратор бази даних SecurOS/SAP

з 04.2008 по 08.2012 (4 роки 4 місяці)
Автоскладальний завод №2, ДП (АТ АК Богдан Моторс), Черкаси (Машинобудування)

•Інтеграція бази даних системи SecurOS в систему SAP.
•Контроль внесення в базу даних системи SecurOS інформації про проходження через електромагнітні зчитувачі працівників підприємства.
•Надання електромагнітним перепусткам територіальних (дозвіл на знаходження на відповідній дільниці), часових (дозвіл на вхід/вихід працівників у заданий час) зон та індивідуальне налаштування перепусток.
•Звіряння з табельниками по присутності/відсутності працівників на підприємстві відповідно до прохідної системи SecurOS.

Освіта

Черкаський Державний Технологічний Університет

Фінансово-економічний факультет, економіка і підприємництво, Черкаси
Вища, з 2002 по 2008 (6 років 3 місяці)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer MS Access Opera Mozilla Firefox САПР Google Chrome Бухгалтерський облік Google

Додаткова інформація

• Знання спеціалізованих комп’ютерних програм 1С Бухгалтерія (версія 7); SAP; Пакет програм MS Office (Word, Excel, Access, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome)
• Знання іноземних мов: українська – рідна мова, російська – вільно, англійська – рівень intermediate.
Особисті якості:
Комунікабельність, стресостійкість, креативність, відповідальність, пунктуальність, рішучість, мобільність, здатність до самонавчання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: