Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 листопада 2018

Анастасія

Юрист, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Прикарпатський факультет (м.Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ та отримала диплом з відзнакою.

Правоохоронна діяльність, Івано-Франківськ
Вища, з 2015 по 2018 (2 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

За період навчання виявила достатні здібності у засвоєнні вимог освітньо-професійної програми та науковій роботі, що підтверджується наступними здобутками:
1.Вовк А.О. Законність та прозорість у діяльності органів місцевого самоврядування // Верховенство права та місцеве самоврядування: тези доповідей студентів і аспірантів на III Міжнародному науково-практичному форумі з верховенства права – К.: ДУХ І ЛІТЕРАТУРА. – 2016. – 244 с.
2.Вовк А.О. Реформування судової системи України: Окремі аспекти // Особливості розвитку публічного та приватного права в Україні: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, (м.Харків, 15-16 липня 2016 року). – Харків: ГО «Асоціація аспірантів-юристів», 2016. – С.
3.Вовк А.О. Юридична термінологія нормативно-правових актів // Українська мова в юриспруденції: стан, проблеми, перспективи [Текст]: матеріали XIII Всеукр. наук.-практ. конф. (Київ, 30 листопада 2017 р) : у 2 ч. / [редкол.: В.В. Чернєй, С.Д. Гусарєв, С.С. Чернявський та ін.]. – Київ: Нац. акад.внутр.справ, 2017. – Ч.2. – 128 с.
4.Вовк А.О. Міжнародний досвід протидії корупції // Актуальні питання юридичної науки: матеріали підсумкової курсантсько-студентської науково-теоретичної конференції (м.Івано-Франківськ, 19 квітня 2018 р.). – Івано-Франківськ: Прикарп. Фак.-т (м.Івано-Франківськ) НАВС, 2018. – 166с.
Брала участь у таких наукових конференціях, що підтверджується програмами та сертифікатами:
Сертифікат за участь у Львівській моделі ООН, що відбувалась 22-24 квітня 2016 року.
Сертифікат за участь в I Всеукраїнській весняній школі «Від конфлікту до злагади:альтернативні методи вирішення конфліктів».
Сертифікат за участь у підсумковій науково-теоретичній конференції наукового товариства курсантів й студентів:Розвиток окремих галузей права в умовах євроінтеграції».
Була членом наукового гуртка «De jure» кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС з 2015 року, науковий керівник професор кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, к.ф.н., доцент Бойчук В.М.
Також приймала активну участь у роботі юридичної клініки «Феміда» Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС з 2015 року
З 2018 року навчаюсь в Івано-Франківському університеті права імені короля Данила Галицького на заочній формі навчання за напрямом підготовки: право.
Мета:
Набути необхідного професійного досвіду, використати та реалізувати його. Вдосконалювати свої знання та навички.
Ділові якості:
Відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді. Здібність до швидкого навчання.

Схожі кандидати

Юрист
Івано-Франківськ

Юрист
Івано-Франківськ

Юрист, помічник юриста
8000 грн, Івано-Франківськ, Київ, Тернопіль

Начальник, юрист
Івано-Франківськ, Житомир , ще 8 міст

Юрист
Івано-Франківськ, Київ , ще 4 міста

Юрист (безпека)
20000 грн, Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: