• PRO

Єфим

Шеф-кондитер

Розглядає посади:
Шеф-кондитер, Кухар, Менеджер з продажу
Вид зайнятості:
повна
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кондитер

з 05.2024 по нині (1 рік 3 місяці)
КафеРинок, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

– створення і запровадження десертів в асортимент мережі;
– комплексне навчання команди, синхронний запуск новинок на вітрині;
– створення ТК, які, я вважаю, мають доконаний формат;
– прорахування собівартостей та фудкостів;
– оптимізація процесів всередині виробництва;
– проведення дегустацій та затвердження асортименту;
– бути кайфовим 👌

Шеф кондитер

з 02.2023 по 05.2024 (1 рік 3 місяці)
Delikacia, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

- створення і впровадження нових десертів в меню закладу;
– комплексне навчання команди, підготовка до запуску нових десертів;
– створення ТК такого формату, який я вважаю абсолютно довершену;
– прорахунок СБ та фудкостів;
Тощо

Бренд/шеф– кондитер

з 01.2023 по нині (2 роки 7 місяців)
art, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Тримаю звʼязок в Inst.
Там можна уточнити всю актуальну інформацію)

Бренд-шеф-кондитер

з 03.2021 по нині (4 роки 5 місяців)
Rabbit coffee place, Харків (Заклад громадського харчування.)

- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.

Бренд-шеф-кондитер

з 09.2020 по 12.2020 (3 місяці)
Без Дверей Espresso Bar, Київ (Заклад громадського харчування.)

- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.

Шеф-кондитер

з 08.2020 по 10.2020 (2 місяці)
Latte, Київ (Заклад громадського харчування.)

- розробка десертної карти;
- впровадження десертів в концепцію закладу;
- складання технологічних карт;
- навчальний процес для персоналу.

Шеф-кондитер

з 06.2020 по 08.2020 (2 місяці)
Dushes, Алмати (Заклад громадського харчування.)

- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.

Шеф-кондитер

з 02.2020 по 08.2020 (6 місяців)
Zheka’s coffee, Алмати (Заклад громадського харчування.)

- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.

Бренд-шеф-кондитер

з 02.2019 по 02.2019 (менш ніж місяць)
L’eclair, Київ (Заклад громадського харчування.)

- розробка десертної карти;
- впровадження десертів в концепцію закладу;
- складання технологічних карт;
- навчальний процес для персоналу.

Шеф-кондитер

з 12.2018 по 01.2019 (1 місяць)
Vostro cafe, Київ (Заклад громадського харчування.)

- розробка десертної карти;
- впровадження десертів в концепцію закладу;
- складання технологічних карт;
- навчальний процес для персоналу.

Кондитер

з 09.2018 по 11.2018 (2 місяці)
Життя чудових людей, Київ (Заклад громадського харчування.)

- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.

Шеф-кондитер

з 04.2018 по 07.2018 (3 місяці)
OGS, Київ (Заклад громадського харчування.)

- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.

Кондитер

з 12.2017 по 03.2018 (3 місяці)
Bo pastry by Hector Bravo, Київ (Заклад громадського харчування.)

- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.

Освіта

НПУ ім. М. П. Драгоманова

Інженерно-педагогічний факультет. Спеціальність: "Середня освіта. Трудове навчання та технології", Київ
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

DGF ICS

2018, 3.5 місяця

Майстер клас Мішеля Війома

1 день

Онлайн майстер клас Франка Хаснута

3 дні

Онлайн майстер клас Мартіна Дієза

3 дні

Онлайн майстер клас Седріка Гролє

5 днів

Майстер клас Ніни Тарасової

3 дні

Майстер клас Крістофа Мішалака

1 день

Майстер клас Рішара Ока (фітнес-десерти)

3 дні

Додаткова інформація

Учасник телепроєкту «МайстерШеф. Професіонали. 2 сезон." на СТБ. (Топ-8)
/
/
ВМІННЯ:

Проведення навчальних процесів для кухні.
Робота з мусовими десертами, французької класикою.
Робота з шоколадом: створення шоколадних скульптур.
Робота з ізомальтом: створення декору з ізомальту.
Розробка десертів з нуля. Створення власних рецептур.
Приготування тортів в англійській техніці.
/
/
ДОСЯГНЕННЯ:

Працював з Крістофом Мішалаком, Анжело Мюзою, Франком Мішелем, Аннабель Лукантоніо, Нассердіном Менді, Єлизаветою Глинської, Дінарою Касько, Тетяною Вербицької, Людмилою Казмерчук.
Постійно відвідую майстер класи з кондитерського мистецтва.
/
/
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Постійно слідкую за кондитерськими трендами та новинками.
Енергійність, ініціативність, самостійність, відповідальність, комунікабельність, здатність швидко навчатися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: