- PRO
Єфим
Шеф-кондитер
- Розглядає посади:
- Шеф-кондитер, Кухар, Менеджер з продажу
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 25 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5175083/
Досвід роботи
Шеф кондитер
з 05.2024 по нині
(1 рік 3 місяці)
КафеРинок, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
– створення і запровадження десертів в асортимент мережі;
– комплексне навчання команди, синхронний запуск новинок на вітрині;
– створення ТК, які, я вважаю, мають доконаний формат;
– прорахування собівартостей та фудкостів;
– оптимізація процесів всередині виробництва;
– проведення дегустацій та затвердження асортименту;
– бути кайфовим 👌
Шеф кондитер
з 02.2023 по 05.2024
(1 рік 3 місяці)
Delikacia, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
- створення і впровадження нових десертів в меню закладу;
– комплексне навчання команди, підготовка до запуску нових десертів;
– створення ТК такого формату, який я вважаю абсолютно довершену;
– прорахунок СБ та фудкостів;
Тощо
Бренд/шеф– кондитер
з 01.2023 по нині
(2 роки 7 місяців)
art, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Тримаю звʼязок в Inst.
Там можна уточнити всю актуальну інформацію)
Бренд-шеф-кондитер
з 03.2021 по нині
(4 роки 5 місяців)
Rabbit coffee place, Харків (Заклад громадського харчування.)
- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Бренд-шеф-кондитер
з 09.2020 по 12.2020
(3 місяці)
Без Дверей Espresso Bar, Київ (Заклад громадського харчування.)
- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Шеф-кондитер
з 08.2020 по 10.2020
(2 місяці)
Latte, Київ (Заклад громадського харчування.)
- розробка десертної карти;
- впровадження десертів в концепцію закладу;
- складання технологічних карт;
- навчальний процес для персоналу.
Шеф-кондитер
з 06.2020 по 08.2020
(2 місяці)
Dushes, Алмати (Заклад громадського харчування.)
- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Шеф-кондитер
з 02.2020 по 08.2020
(6 місяців)
Zheka’s coffee, Алмати (Заклад громадського харчування.)
- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Бренд-шеф-кондитер
з 02.2019 по 02.2019
(менш ніж місяць)
L’eclair, Київ (Заклад громадського харчування.)
- розробка десертної карти;
- впровадження десертів в концепцію закладу;
- складання технологічних карт;
- навчальний процес для персоналу.
Шеф-кондитер
з 12.2018 по 01.2019
(1 місяць)
Vostro cafe, Київ (Заклад громадського харчування.)
- розробка десертної карти;
- впровадження десертів в концепцію закладу;
- складання технологічних карт;
- навчальний процес для персоналу.
Кондитер
з 09.2018 по 11.2018
(2 місяці)
Життя чудових людей, Київ (Заклад громадського харчування.)
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Шеф-кондитер
з 04.2018 по 07.2018
(3 місяці)
OGS, Київ (Заклад громадського харчування.)
- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Кондитер
з 12.2017 по 03.2018
(3 місяці)
Bo pastry by Hector Bravo, Київ (Заклад громадського харчування.)
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Освіта
НПУ ім. М. П. Драгоманова
Інженерно-педагогічний факультет. Спеціальність: "Середня освіта. Трудове навчання та технології", Київ
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
DGF ICS
2018, 3.5 місяця
Майстер клас Мішеля Війома
1 день
Онлайн майстер клас Франка Хаснута
3 дні
Онлайн майстер клас Мартіна Дієза
3 дні
Онлайн майстер клас Седріка Гролє
5 днів
Майстер клас Ніни Тарасової
3 дні
Майстер клас Крістофа Мішалака
1 день
Майстер клас Рішара Ока (фітнес-десерти)
3 дні
Додаткова інформація
Учасник телепроєкту «МайстерШеф. Професіонали. 2 сезон." на СТБ. (Топ-8)
/
/
ВМІННЯ:
Проведення навчальних процесів для кухні.
Робота з мусовими десертами, французької класикою.
Робота з шоколадом: створення шоколадних скульптур.
Робота з ізомальтом: створення декору з ізомальту.
Розробка десертів з нуля. Створення власних рецептур.
Приготування тортів в англійській техніці.
/
/
ДОСЯГНЕННЯ:
Працював з Крістофом Мішалаком, Анжело Мюзою, Франком Мішелем, Аннабель Лукантоніо, Нассердіном Менді, Єлизаветою Глинської, Дінарою Касько, Тетяною Вербицької, Людмилою Казмерчук.
Постійно відвідую майстер класи з кондитерського мистецтва.
/
/
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Постійно слідкую за кондитерськими трендами та новинками.
Енергійність, ініціативність, самостійність, відповідальність, комунікабельність, здатність швидко навчатися.
Схожі кандидати
-
Шеф-пекар
60000 грн, Київ -
Шеф-кондитер
Київ -
Шеф-кондитер
Київ, Інші країни -
Технолог, шеф-кондитер (запуск виробництва, навчання, розробка рецептур, консультації)
Київ, Дніпро , ще 6 міст -
Кондитер
Київ