Резюме від 5 серпня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5175197

Спортивний журналіст, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Спортивний журналіст Олександр Журахівський


Закінчив журфак КДУ ім.Шевченка. Вже після 1-го курсу працював на Першому національному каналі у спортредакції. Згодом, ведучий спорт новин у програмі «Доброго ранку, Україно!». Був, одним з перших, хто стояв біля витоків каналу «Інтер». Як керівник спортредакції організовував закупку і трансляції чемпіонату Англії та збірної України. Згодом, запросили на канал «Тоніс», де створив спортредакцію і організував телетрансляції зб.України з баскетболу. Паралельно працював прес-аташе баскетбольного клубу «Київ». Потім був запрошений у компанію «Повєрхность-ТВ» задля організації власного мовлення (канали «Спорт 1» і «Спорт 2»), де працював 5 років. Після фінансових проблем «Повєрхность-ТВ» перейшов на радіо «Ера-ФМ», де 6 років вів тематичні спортпрограми і коментував матчі Ліги чемпіонів та Євро-2012. Першого березня 2018 радіо «Ера-ФМ» було перекуплено і припинило своє існування. На всіх місцях роботи припиняв діяльність через банальну причину – компанії завершували або своє існування, або відмовлялися від спортивного контенту.

Ел.пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: