Резюме від 12 лютого 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5178609

Онлайн-консультант, оператор call-центру, копірайтер, Sales manager

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель англійської мови дітей шкільного віку

з 01.2012 по нині (12 років 4 місяці)
Освіта, наука

Заохочувати та зацікавлювати дітей до навчального процесу, проведення уроків з новим матеріалом , повторюючи вивчений з ігровими перервами.

Освіта

ВТЕІ

Економіки та менеджменту, менеджер ЗЕД, Вінниця
Вища, з 2006 по 2013 (6 років 4 місяці)

Здобуття вищої економічної освіти дає мені знання та навички як у торгівельній сфері так і у комп’ютерній праці. Володію грамотним написанням та спілкування на українській мові, англійська -добре!

Додаткова інформація

2008 рік працювала діловодом у ВВ КФЕК ДПС України у м.Вінниці, далі продавцем консультантом в магазинах з жіночим одягом , спортивним, а потім з сувенірами. Можу вести листування на англійській мові( маю досвід), здійснювати замовлення. Маю навик спілкування з покупцем! Бажаю працювати дистанційно Sales manager, call-центрі з вживанням англійської мови, бажано у першій половині дня. Можу працювати копірайтером, та вести переговори на англійській мові. Рівень- вище середнього.

Крім проведення уроків англійської мови з дітками , у вільний час займаюсь волонтерством з онкохворими дітьми. Люблю подорожувати та проводити час на природі з сім’єю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: