Резюме від 3 травня 2019 PRO

Владислав

Менеджер з працевлаштування, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Лубни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

менеджер по продажам кондитерських виробів

з 06.2018 по нині (5 років 11 місяців)
компанія Шварцман, Лубни (перепродажем кондитерських виробів,)

На даній посаді ,я займаюся пропонуванням та презентуванням певних кондитерськиїх виробів та брендів ,заключенням договорів ,слідкую за доставкою товару в зазначені терміни ,збільшую клієнтську базу по певних тереторіях ,працюю більш ніж з 150-ти клієнтами .Також займаюся прогнозуванням та плануванням щомісячних продаж.В мої обовязки входить щомісяцне підвищення продаж незалежно від сезону.

Освіта

ПДАА

Менеджмент та Економіка, Полтава
Вища, з 2015 по 2017 (1 рік 10 місяців)

Навчався на факультеті Економіки та Менеджменту , спеціальність менеджер в сфері економіки .

Знання і навички

Роздрібна торгівля Комунікабельність

Додаткова інформація

Комунікабельний , пунктуальний ,працелюбний .рішучий ,неоднократно знаходив рішення з екстримальних ситуацій.За період роботи в торговлі (2.6місяці) зрозумів те що не існує товару який не можливо булоб продати,продати можна все головне знайти павельного клієнта,та запропонувати правельно товар,відвідува різні Тренінги ,Неоднократно пацював закордоном .Якщо вас зацікавило моє резюме ,телефонуйте [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Влад ,зустрінемося та при співбесиді розповім про цебе все детальніше.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати у категорії

Кандидати за містами