Резюме від 11 грудня 2018 PRO

Андрій

Маркетолог, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сканувальник

з 06.2014 по 08.2017 (3 роки 2 місяці)
ТОВ Нова Пошта, Дніпро (Транспорт, логістика)

Надімною не було контролю і Я сам інструктував усіх стажерів, пізніше як не було в праці мого беспосереднього керівника я мав змогу керувати замість нього усіма процесами. Обовьязків ставало дедалі більше, фізичної роботи ставало меньше, а от моральних нагрузок ставало дедалі більше. Цим хочу сказати шо на мене можна розраховувати.

Освіта

МК ДНУ ім. Олеся Гончара

Електромеханічне відділення, Дніпро
Середня спеціальна, з 2009 по 2014 (4 роки 8 місяців)

Обслуговування верстатів с числовим программним управлінням

Знання і навички

Adobe Photoshop Windows Adobe Movavi

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Маю дуже багату уяву, люблю робити щось веселе, весь час прибільшую в пять шість разів, можу з легкістью одну й ту саму ситуацію піднести з різних боків, наприклад:
Ситуація виглядає так-чоловік в маршрутці не заплатил за проїзд тому що банально забувся, а люди галасливо відреагували на зауваження водія тому самому пасажирові
Тепер далі йдемо, Я теж можу викрикувати,що за суспільство, така досвітченна людина і так ганебно хотіла обдурити того молодого водія який одночасно і працює і свою сімью тянеть із остатніх сил, а ми вам між іншим місцем поступаймося. А бо щось таке.
А ще можу ту саму ситуацію розвернути і в інший бік, наприклад сказати: та люди та чого ви, ви ж бачите людина вихована, не реагує на ващі крики і насмішки, а не могли б ви задуматись на хвилинку, що він просто забув заплатити одразу. Людина в віку і напевно їде з праці, в такому випадку стає зрозуміло что чоловік дуже втомлений і вам всім мусить бути соромно за свою поведінку.
Ну щось подібне до цього.
Не потрібно судити мене за цим единим прикладом який мені довелося вигадати одночасно з написанням. Завжди міг розрекламувати якусь річ так щоб людина замислилась, а чи не потрібна вона йому
На данний момент місцеположення моє Польща, Вроцлав. Але Я в будь який момент могу сісти і поїхати туди де Я потрібен.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: