Резюме від 9 травня 2024 PRO

Олександр

Маркетолог, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Head of marketing

з 09.2022 по 01.2024 (1 рік 4 місяці)
touch.com.ua, Дніпро (Роздрібна торгівля)

Розробка маркетингової стратегії для бренду (онлайн-магазину та мережи роздрібних магазинів). Збільшення продажів (гаджети та електронна техніка) шляхами онлайн реклами а також офлайн сегменту маркетингу.

Керування командою дизайнерів, проджект менеджера та аналітика для формування рекламних кампаній (великих та категорійних) для просування товару та збільшення обізнаності бренду.

- Розробка рекламних кампаній, для просування необхідних категорій товарів, масштабних сезонних розпродажів, брендових акцентів. Розробка "під ключ" від слогану, рекламного візуалу та ідеї, до кінцевої реалізації у вигляді акціних каталогів в інтернет магазині та у роздрібних магазинах бренду.
- Email, Viber, Sms розсилки (промо, тригерні) та роботу з клієнтськими базами для вибудовування різних воронок продажу та генерації лідов.
- Робота з PPC та SEO спеціалістами для налаштування платної таргетованої та контекстної реклами (товарні підбірки, пошукові запроси, написання SEO статей)
- Розробка акційних підборок, каталогів з товарами для рекламних кампаній, промо розсилок виходячи з внутрішньої аналітики (продажів, новинок, рейтингу товарів, тощо).
- SMM (instagram, Facebook, Telegram). Розробка візуалів, тексту для дописів, контент плану та сітки.
- Тісна співправця з СRM розробниками та розробниками сайту, для втілення нових бізнес процесів у роботі онлайн магазину та сайту, для покращення та оптимізац користувацького досвіду.
- Інформаційна робота з командою роздрібних магазинів (адміністратори, продавці, техніки) для впровадження рекламних кампаній в офлайн сегменті реклами та відповідної її подачі "на місцях" офлайн продажів.

Маркетолог

з 10.2020 по 04.2022 (1 рік 6 місяців)
Imperia zolota, Краматорськ (Роздрібна торгівля)

Робота з командою дизайнерів, фотографів та адміністратору онлайн магазину для просування бренду-виробника ювелірних виробів. Розробка рекламних креативів, контент плану для соц мереж та сезонних рекламних кампаній. Проведення онлайн конкурсів, розіграшів та прямих ефірів в соц мережах, для підтримки зацікавленності підписників.
Органічне просування в соц мережах завдяки якісному фото/відео контенту.
Робота з аутсорс спеціалістами (фотографи, відеографи, моделями) для створення брендових роліків з ювелірною продукцією для просування і бренду і збільшення продажів ювелірки власного виробництва. Офлайн реклама у роздрібній мережі, участь у виставках, семінарах, тощо.

Маркетолог

з 05.2018 по 10.2019 (1 рік 5 місяців)
Obmenka.dn.ua, Краматорськ (Роздрібна торгівля)

Планування акцій, робота з типографіями, розміщення онлайн та офлайн реклами, ведення соц мереж, таргетована реклама, контроль мережі обмінних пунктів, витримання візуального коду мережі.

Освіта

Донбаська Державна Машинобудівна Академія

Факультет Автоматизації та Інформаційних Технологій, Краматорськ
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)

Знання і навички

Digital-маркетинг Розробка SMM-стратегії Створення креативів Adobe Photoshop Adobe Illustrator Розробка маркетингової стратегії Vegas Pro Web design Graphic design

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Додаткова інформація:
Проявляю ініціативу, здатний брати на себе відповідальність та керування командою, 
самостійно приймати потрібні рішення та розшукувати інформацію для
досягнення поставлених задач.
Маю власне авто та посвідчення водія категорії В. Без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: