Резюме від 19 травня 2023 PRO

Сергій

Гідрогеолог, інженер-геолог, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Вінниця, Дніпро, Івано-Франківськ, Інші країни, Київ, Львів, Одеса, Полтава, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник групи

з 01.2020 по нині (4 роки 4 місяці)
South - Geoservice, Одеса (Інжиніринг, геологічні вишукування, геофізичні дослідження, екологічний моніторинг, гірничодобувна діяльність)

Управління групою спеціалістів геологів, геодезистів, маркшейдерів, інженерів будівельників, геофізиків, інженерів з буріння та обслуговування свердловин.
Визначення проєктів пов'язаних з інженерно-геологічними, геодезичними, геофізичними, екологічними дослідженнями та вишукуваннями, бурінням свердловин під сваї, колодці, теплові насоси та для водопостачання.

Геофізик

з 05.2019 по нині (5 років)
GPR investigation, Одеса (Геофізичні вишукування, гірничодобувна діяльність, екологічний моніторинг)

Участь в польових геофізичних дослідженнях, обробка та аналіз інформації та результатів досліджень. Формування та захист звітів.

Науковий співробітник регіонального міжвідомчого центру інтегрованого моніторингу і екологічних досліджень

з 09.2016 по 04.2019 (2 роки 7 місяців)
Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, Одеса (Екологічні, геологічні, гідрогеологічні, геофізичні, геодинамічні, гідрологічного дослідження)

Обов´язки: проведення польових геологічних, інженерно-геологічних, геофізичних і гідрогеологічних робіт; збір, обробка та аналіз геологічної інформації; підготовка звітних матеріалів та матеріалів для публікацій.
Результати: успішне виконання низки наукових досліджень на о. Зміїний, Куяльницькому лимані, приберегових схилах на території міста Одеса та в дренажних спорудах, що в них прокладені, катакомбах на території міста Одеса. Публікація більш як 6-ти наукових праць.

Проходчик

з 06.2016 по 02.2018 (1 рік 8 місяців)
КП Проходчик, Одеса (Гірничодобувна діяльність)

Планування, використання та нагляд за проведенням робіт пов'язаних з ліквідацією підземних гірничих виробок "Одеські катакомби" для укріплення основи під фундаменти багатоповерхівок.
Кореляція роботи спеціалістів геологів, геодезистів, маркшейдерів, інженерів будівельників з спеціалістами проходчиками для своєчасного та якісного виконання робіт.

Освіта

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

Геолого-географічний, Науки про Землю (гідрогеологія та інженерна геологія), Одеса
Вища, з 2012 по 2017 (5 років 3 місяці)

В 2017 році здобув кваліфікацію магістра (з відзнакою) спеціальності "Науки про Землю" спеціалізація "Гідрогеологія та інженерна геологія". За час навчання брав активну участь у наукових дослідженнях, та проводив власні. В результаті, за високі досягнення в науковій роботі, був прийнятий на роботу до Проблемної науково-дослідної лабораторії інженерної геології узбережжя морів та водосховищ і гірських схилів, а згодом, для кращого використання за спеціалізацією роботи, був переведений до Регіонального міжвідомчого центру інтегрованого моніторингу і екологічних досліджень.

Знання і навички

MS Office Surfer ArcGIS Statistica

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Французька — початковий

Рекомендації

  • Кадурін Володимир Миколайович

    Кадурін Володимир Миколайович

    Професор кафедри загальної та морської геології, Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

    Контактні дані приховані
  • Черкез Євген Анатолійович

    Черкез Євген Анатолійович

    Професор кафедри інженерної геології і гідрогеології, декан геолого-географічного факультету, Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Професіонал своєї справи, націлений на результат; пунктуальний; аналітичний склад розуму, стресостійкий, цілеспрямований.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: