Резюме від 3 травня 2024 PRO

Олександр

Інженер-геодезист, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-геодезист

з 07.2018 по нині (5 років 10 місяців)
КП "УПРАВЛІННЯ КОНТРОЛЮ ЗА БЛАГОУСТРОЄМ МІСТА" ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, Дніпро (органи державного управління)

Організовую доручення відділу робіт. Проводжу топографо-геодезичні та картографічні роботи. Веду облік земельних ділянок та землекористувачів. Контролюю процес виконання завдань, приймаючи заходи по забезпеченню виконання робіт. Готую проекти рішень Дніпровської міської ради. Контролюю підготовку висновків, про відведення земельних ділянок та технічного завдання, довідок про склад угідь. Відповідаю за підготовку різного роду інформації, складеної згідно даних Державного земельного кадастру. Регулярно вивчаю та вдосконалюю професійні знання та навики. Щомісячно надаю керівництву особисті плани робіт на місяць та звіт про їх виконання.

Освіта

НТУ «Дніпровська політехніка»

Факультет будівництва, спеціальність «маркшейдерська справа», Дніпро
Вища, з 2014 по 2019 (5 років 3 місяці)

галузь гірничої науки і техніки, предметом якої є вивчення на основі натурних вимірювань і подальших геометричних побудов структури родовища, форми і розмірів тіл корисної копалини в надрах, розміщення в них корисних і шкідливих компонентів, властивостей порід, що вміщають, просторового розташування виробок, процесів деформації порід і земної поверхні в зв'язку з гірничими роботами, а також відображення динаміки виробничого процесу гірського підприємства.
З легкістю виконую польові роботи і роботи які проводить Інженер-геодезист

Додаткова освіта та сертифікати

Маю сертифікат інженера-геодезиста.

4 роки

Знання і навички

AutoCAD ГІС Пользователь ПК MS Office Panorama Проведение презентаций Создание презентаций Внимательность Хорошо разбираюсь в спортивном питании Сообразительность

Знання мов

Англійська — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: