Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 липня 2022 PRO

Владислав

Продавець-консультант, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 03.2019 по 07.2019 (4 місяці)
ТОВ"ТБД" ОЛДИ", Київ (Будівельні матеріали)

Проведення консультацій й обслуговування покупців, повна передпродажня підготовка товарів , мерчендайзинг, здійснюе контроль за сохранністю товарів, підтримування атмосфери доброзичливості, забезпечення чистоти і порядку на робочому місці, проводить пакування покупки , видача або передачу під контроль, проводить обмін та повернення товару, часткова робота з системою роздрібної торгівлі -1С , знання товарів свого відділу їх застосування , характеристики , призначення властивості та правила догляду за ними, інвентарізація товарів на складі.

Помічник Майстра з виготовлення та монтажу зовнішньої реклами(Лайт-бокси, банери, стенди)

з 04.2017 по 02.2019 (1 рік 10 місяців)
Зовнішня реклама, Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Допомога у виготовленні лайт-боксів:Виготовлення об'ємних літер и логотипів(Склейка, шліфування, обклеювання плівкою, встановлення LED-обладнання в Лайт-бокс, монтаж)

Помічник майстра з каменю

з 05.2014 по 12.2016 (2 роки 7 місяців)
Природний та штучний камінь, Київ (виготовлення та монтаж виробів з каменю(Граніт, мармур, травертин, онікс, кварцит тощо...)

Виготовлення, обробка та монтаж виробів з каменю для оздоблення інтер'єру та дизайну будинків(різка та виготовлення деталей за розмірами креслення, шліфування, полірування,підгонка та склейка багато-сегментних деталей, обробка хімічними розчинами)

Вантажник

з 01.2014 по 03.2014 (2 місяці)
Ин-тайм, Киев (Транспорт, логістика)

Завантаження та вивантаження пошти, формування та сортування піддонів з поштою за напрямками відправлення.

Охранник(Очень хочу стать продавцом-консультантом)

з 08.2011 по 11.2013 (2 роки 3 місяці)
Brocard Украина, Киев (Роздрібна торгівля)

знание Брендов косметики и парфюмерии: товаров большинства официальных поставщиков в Украине:LVMH(Селдико),Hexagone, Estée Lauder,Беркана Бьюти , Orion, ВВ, Loreal Paris , Lime Distribution(большое количество брендов в сигменте - Нишевой парфюмерии, а также LA MARTINA, Pal Zileri и т.д., средства ухода за телом - Erborian.

Освіта

СЗШ N46 г.Киев

Водитель- механик, Киев
Середня спеціальна, з 2004 по 2007 (2 роки 8 місяців)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Вічливий, тактовний, аналітичний, вмію та люблю спілкуватися з людьми. У майбутньму хочу працювати та бути фахівцем у сфері - покращення робочого устрою та вирішення колективних потреб компанії, які полягають у зручності співпраці робочого колективу, та покращення умов на робочих місцях.Працював охоронецем , вантажником, продавецем -консультантом з будматеріалів, продавецем - консультантом(кассир) у сфері роздрібної торгівлі.

Непогано розуміюся у парфумерії (бренд, офіційний постачальник, напрямки бренду та конкуренції на ринку України). Цікавлюся радіотехнікою та лед технологіями на рівні споживача.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: