Резюме від 14 листопада 2023 PRO

Ольга

Операціоніст, кредитний спеціаліст, адміністратор, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний спеціаліст відділу корпоративного бізнесу

з 12.2011 по 12.2014 (3 роки)
ПАТ "Банк Столиця", Київ (Фінанси, банки, страхування)

- Підготовка кредитних заявок корпоративних клієнтів для розгляду Кредитним комітетом Банку з наступним затвердженням, в тому числі узгодження кредитних заявок з відповідними структурними підрозділами Банку: ризик-менеджментом, службою безпеки, юридичним підрозділом, службою оцінки забезпечення. -Бухгалтерське супроводження та відображення на рахунках бухгалтерського обліку кредитних операцій корпоративного бізнесу (у т.ч. овердрафтів, гарантій, угод застави, поруки), контроль нарахування відсотків, комісій за користування кредитними коштами, штрафних санкцій, погашення заборгованості, закриття угод. -Внесення змін до кредитних/депозитних угод в ОДБ із контролем відповідних документів (зміна графіку погашення, зміна цінових параметрів ставки, збільшення ліміту кредитування, облік додаткової застави або виключення із застави тощо;

Заступник начальника відділення

з 12.2011 по 12.2014 (3 роки)
ПАТ"Банк Таврика", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Відкриття поточних рахунків для фізичних та юридичних осіб, ведення операцій по цих рахунках, зведення та формування документів дня та оформлення кредитних справ, оформлення депозитних вкладів, нарахування та виплата відсотків по ним.
Контроль за повнотою та відповідністю формування справ по поточних та депозитних рахунках клієнтів нормативним актам НБУ.
Відкриття карткових рахунків та оформлення банківських карт для фізичних осіб, ведення операцій по них, бухгалтерське відображення операцій видачі готівки через POS-термінали.
Розрахунково-касове обслуговування, бухгалтерський облік комісійних доходів від проведених клієнтами операцій, прийом платежів від населення. Відправка та виплата грошових переказів, таких як: Быстрая Почта, Western Union, Caspian Money Transfer, SOFT.

Освіта

НАУ

Маркетинг, Київ
Вища, з 2008 по 2014 (5 років 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Email Internet Explorer Windows Робота зі сканером Робота з принтером Мебіус

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Іспанська — початковий

Додаткова інформація

З 2008р. по 2011 р. заступник начальника відділення №40 ПАТ «Банк Таврика».
З 25.02.2008р. по 31.11.08 р.- провідний спеціаліст відділу кредитування фізичних осіб, управління кредитування малого та середнього бізнесу АТ «Банк Таврика».
З 03.05.07р. по 31.01.08р. спеціаліст з кредитного аналізу, відділ кредитного аналізу, управління з обслуговування клієнтів ТОВ “Банк Ренесанс Капітал».

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: