Резюме від 5 квітня 2020 PRO

Дар'я

Ассистент руководителя, управляющий магазином

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий магазином, асистент, провідний фахівець з ліцензування та акредитації

з 02.2019 по 12.2019 (10 місяців)
ДВНЗ"Херсонський державний агараний університет", ФЛП Кобзистий С.М., Киев (Освіта, наука)

Керуючий магазином:
Участь у формуванні асортиментної та цінової політики; організація подання товару в торговому залі; облік ТМЦ, контроль наявності асортименту, якості товару, обов'язкових супроводжуючих документів; проведення переоцінок, контроль правильності цін на товари; участь в організації та проведенні інвентаризацій в магазині; контроль дотримання стандартів обслуговування, касової дисципліни; контроль оформлення залу; забезпечення виконання планів реалізації (місячного, квартального, річного); Адміністративна діяльність: координація та виконання нормативів з охорони праці та протипожежної безпеки, врегулювання питань з контролюючими органами; взаємодія з орендодавцями; взаємодія з центральним офісом; Управління персоналом: підбір, адаптація, мотивація, навчання персоналу, контроль виконання поставлених завдань; складання графіків роботи та ведення табелів робочого часу; Аналітика та звітність: аналіз фінансових та інших показників: обсяг продажів, товарообіг, середній чек і т.д.; розробка заходів, спрямованих на підвищення ефективності роботи магазину; ведення звітності.
Участь у розробці та погодженні положень щодо освітньої діяльності закладу вищої освіти, які забезпечують імплементацію Закону України «Про вищу освіту» та Закону України «Про освіту». Організація та участь у семінарах, конференціях, нарадах, круглих столах щодо діяльності та напрямів розвитку освіти. Аналіз та узагальнення пропозицій структурних підрозділів закладу вищої освіти щодо кадрового забезпечення, матеріально-технічної бази, інформаційного та навчально-методичного забезпечення для акредитації за відповідними освітньо-професійними програмами до Міністерства освіти і науки України. Здійснення аналізу та підготовка матеріалів до Міністерства освіти і науки України щодо надання ліцензій на підготовку фахівців у вищих навчальних закладах. Розгляд пропозицій та підготовка матеріалів щодо затвердження акредитаційних комісій. Підготовка проектів розпоряджень, наказів та доручень, листів закладу вищої освіти. Співпраця з структурними підрозділами університету, іншими закладами вищої освіти, департаментами агропромислового розвитку та розвитку вищої освіти обласних державних адміністрацій, Міністерством освіти і науки України, Міністерством аграрної політики та продовольства України.

Освіта

Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"

Факультет водного господарства, будівництва та землеустрою, спеціальність "Землеустрій та кадастр" та "Гідромеліорація", Херсон
Вища, з 2007 по 2013 (5 років 5 місяців)

В 2013 році - Державний вищий навчальний заклад «Херсонський державний аграрний університет», ОКР «Магістр» за спеціальністю «Гідромеліорація» та здобула кваліфікацію інженера-гідротехніка, дослідника (з відзнакою), спеціалізація «Геоінформаційні системи і технології (ГІС-технології) в управлінні водними та земельними ресурсами».
В 2017 році - Державний вищий навчальний заклад «Херсонський державний аграрний університет», СВО «Магістр» за спеціальністю «Землеустрій та кадастр» та здобула кваліфікацію магістра із землеустрою та кадастру (з відзнакою).

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint Windows Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Google Chrome Google Digitals Підготовка нормативно-правової документації

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

В 2017 році - Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет», аспірантка за спеціальністю «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)», тема «Формування системи антикризового управління сільськогосподарськими підприємствами».
Володіння комп’ютером: Впевнений користувач Windows, Mіcrosoft Office (Word, Exсel, PowerPoint), Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google chrome), Digitals та інших програмних систем ПК.
Особисті якості: Організаторські якості та управлінські навики. Вміння брати відповідальність за прийняття рішень. Самостійність в прийнятті рішень та виконанні доручень. Чесність, відповідальність, комунікабельність, акуратність, стресостійкість, пунктуальність, цілеспрямованість, оперативність, креативність, хороша пам’ять.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: