Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Лариса

Головний бухгалтер, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 02.2022 по 04.2024 (2 роки 2 місяці)
ТОВ "Термо-І", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Загальна система оподаткування, платник ПДВ 20%. Бухгалтерські програми: 1С8,1С7,BAS Бухгалтерія, Клієнт-Банк, M.E.Doc. Ведення обліку розрахунків з замовниками, реєстрація податкових накладних у програмі M.E.Doc., поповнення електронного рахунку СЕА ПДВ, розблокування заблокованих податкових накладних. Облік безготівкових розрахунків, безготівкові платежі за допомогою Клієнт-Банк. Ведення обліку розрахунків з постачальниками. Облік основних засобів на підприємстві. Облік товарно-матеріальних цінностей. Нарахування заробітної плати. Облік розрахунків з підзвітними особами. Складання місячної, квартальної та річної звітності по підприємству та подання їх через M.E.Doc.

Головний бухгалтер

з 05.2020 по 11.2021 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "СТРОЙГРУП ІНВЕСТ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підприємство платник податку на прибуток на загальних підставах, платник ПДВ 20%. Використання 1С Підприємство 8, Клієнт-Банк, M.E.Doc. Ведення обліку розрахунків з замовниками, реєстрація податкових накладних у програмі M.E.Doc. Ведення декількох розрахункових рахунків у національній валюті. Облік безготівкових розрахунків, безготівкові платежі за допомогою Клієнт-Банк. Ведення обліку розрахунків з постачальниками. Облік товарно-матеріальних цінностей. Нарахування заробітної плати. Облік розрахунків з підзвітними особами. Складання місячної, квартальної та річної звітності по підприємству та подання їх через M.E.Doc.

Головний бухгалтер

з 07.2019 по 04.2020 (9 місяців)
ТОВ "БМС Консалт", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення бухгалтерського обліку, складання місячної, квартільної, річної фінансової звітності. Подання звітності через "М.Е.Doc". Використання "Клієнт-Банк". Облік основних засобів, лізингові операції, облік розрахунків із замовниками та постачальниками, виписування та реєстрація податкових накладних через "М.Е.Doc", облік товарно-матеріальних цінностей, облік оплати праці, облік банківських операцій , облік розрахунків з підзвітними особами.
Впровадження новацій на підприємстві: впровадження бухгалтерскої програми "1С Предприятие 8"

Головний бухгалтер

з 02.2013 по 07.2019 (6 років 5 місяців)
ТОВ "УКРБУД СЕРВІС", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення бухгалтерського обліку, складання місячної, квартільної, річної фінансової звітності. Подання звітності через "М.Е.Doc". Використання системи "Клієнт-Банк". Облік основних засобів, товарно-матеріальних цінностей, облік оплати праці, облік банківських операцій , облік розрахунків з підзвітними особами.
Впровадження новацій на підприємстві: впровадження бухгалтерскої програми "1С Предприятие 8"

Головний бухгалтер

з 09.2012 по 01.2013 (4 місяці)
ТОВ "ЕВЕРЕСТВИСОТБУД", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підприємство платник податку на прибуток на загальних підставах з використанням бухгалтерської прогами "1С Підприємство 8" та системи Клієнт-Банк. Ведення бухгалтерського і податкового обліку. Складання місячної, квартальної звітностіі подання в державні контролюючі органи через M.E.Doc

Головний бухгалтер

з 10.2009 по 06.2012 (2 роки 8 місяців)
ТОВ "Група "Курс", Київ (Логістичні послуги, оптова торгівля.)

Консолідований податок на прибуток. Лізингові операції. Ведення поточних розрахунків в системі "Клиєнт-Банк". Облік розрахунків з покупцями і постачальниками. Облік заробітної плати. Розрахунки з дебеторами і кредиторами. Виписування податкових накладних, накладных на реалізацію товарів, актів виконаних робіт. Контроль обліку руху товарно-матеріальних цінностей, нарахування амортизації основних засобів. Бухгалтерский облік в повному обсязі. Оформлення первинних документів. Облік, складання і подання всієї звітності.
Впровадження новацій на підприємстві: впровадження бухгалтерскої программи "1С Предприятие 8"

Головний бухгалтер"

з 03.2008 по 09.2009 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "Будівельна компанія "УМТБ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Облік, створення, списання, модернізація, рух, амортизація основних засобів, облік товарно-матеріальних цінностей, облік розрахунків з матеріально-відповідальними особами, виписка податкових накладних, накладних на реалізацію товарів. Облік банківських операцій, облік дебіторської та кредиторської заборгованості, облік касових операцій, облік заробітної плати. Складання і подання місячної, квартальної и річної звітності в податкову інспекцію, фонди, управління статистики.

Головний бухгалтер

з 03.2006 по 02.2008 (1 рік 11 місяців)
ТОВ СП "АГРОПРОМІНВЕСТ", Київ (Спільне виробниче підприємство з філіальною структурою. Виробництво. Деревообробна промисловість. Послуги. Оптова торгівля.)

Впровадження новацій на підприємстві: впровадження бухгалтерської програми "Управление распредилённыи базами данных" компонентної бухгалтерскої програми 1С Бухгалтерія 7.7
Ведення бухгалтерского і податкового обліку головного підприємства, що має на балансі філію. Складання консолідованої звітності у повному обсязі.

Головний бухгалтер

з 03.2005 по 03.2006 (1 рік)
ТОВ "Еліта", Київ (РЕМОНТНО-БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ)

Впровадження бухгалтерської програми "1С Предприятие 7.7"
Ведення всієї бухгалтерії: облік з постачальниками та замовниками, облік банквськихоперацій, облік зарплати, облік товарно-матеріальних ціннсотей, облік касових операцій.
Складання місячної, квартальної і річноїзвітності у всі державні відповідні структури.

Головний бухгалтер

з 08.2004 по 02.2005 (6 місяців)
ТОВ "Українська інвестиційно-будівельна компанія "Укрінвестбуд", Київ (РЕМОНТНО-БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ)

Підприємство на загальній системі оподаткування, платник ПДВ 20% з використанням бухгалтерської програми 1С Бухгалтерія 7.7.
Організація, ведення бухгалтерського та податкового обліку у відповідності з діючим законодавством . Обробка документів первинної документації, складання і подання місячної, квартальної та річної фінансової звітності в податкову, статистику та фонди державного страхування.

Головний бухгалтер

з 05.2003 по 06.2004 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "ФІПЕР", Київ (Ремонтно-будівельні роботи)

Підприємство на загальній системі оподаткування, платник ПДВ 20% з використанням бухгалтерської програми 1С Бухгалтерія 7.7.
Постановка бухгалтерського обліку з "нуля" з використанням 1С Бухгалтерія. Ведення всієї бухгалтерії від "А" до "Я", починаючи з первинної документації та закінчуючи складанням місячної, квартальної та річної фінансової звітності в податкову, статистику та фонди державного страхування.

Головний бухгалтер

з 02.2001 по 05.2003 (2 роки 3 місяці)
Приватне підприємство "Гала-Студія", Київ (Студія звукозапису. Виробництво. Оптовая торговля.)

Єдиний податок 10%. Головний бухгалтер. Ведення всієї бухгалтерії від "А" до "Я", складання та подання необхідної звітності у відповідні контролюючі структури.

Бухгалтер-касир

з 06.2000 по 12.2000 (6 місяців)
КП "Новинка", Київ (хімчистка)

Каса, банк, зарплата,

Освіта

ДЕРЖАВНА АКАДЕМІЯ СТАТИСТИКИ, ОБЛІКУ ТА АУДИТУ ДЕРЖКОМСТАТУ УКРАЇНИ в місті КИЄВІ

"ОБЛІК І АУДИТ", диплом МАГІСТР з обліку та аудиту, Київ
Вища, з 2003 по 2007 (4 роки)

Вересень 1997-Лютий 2000г. Київський торгово-економічний коледж.
Факультет: бухгалтерский облік
Диплом: молодший спеціаліст

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Ведення звітності Робота з накладними

Знання мов

Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: