Резюме від 30 квітня 2024

Наталія

Головний бухгалтер, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший бухгалтер

з 11.2022 по нині (1 рік 6 місяців)
Київський філіал ТОВ "ЕКОДНІПРО", Киев (Медицина, здравоохранение, аптеки)

Стандартні обов'язки головного бухгалтера. Але оскільки це філіал, то посада - старший. Ведення всіх ділянок обліку від оприходування товарів та матеріалів до складання бухгалтерської та управлінської звітності.
Нарахування та виплата заробітної плати (як за окладами, так і по відрядно-преміальній формі), нарахування відпусток, компенсацій, допомоги по тимчасовій непрацездатноств. Підготовка та здача звітів, пов'язаних з діяльністю на цій дялянці обліку.
Ведення кадрового обліку в повному обсязі.
Досягнення - відшліфувала вміння зосереджуватись в любого ступеня стресових ситуаціях. Набула навичку не дивуватись розбіжності між поставленими задачами та вимогами звітувати "пост.фактум" (простими словами - бути завжди напоготові подати фінансову інформацію)

Бухгалтер єдиний

з 05.2020 по 08.2022 (2 роки 3 місяці)
Міська ресторація, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандартні обов'язки головного бухгалтера.
Робота в 1С, клієнт-банк, електронних кабінетах. Додаткові обов'язки - ведення кадрового обліку підприємства.

Знання і навички

Пользователь ПК Пользователь Internet MS Office Email Бухгалтерский учет R-Keeper Веб-браузеры Почтовый клиент CRM Доктор Элекс Медучет SQL Медоблік SQL ProHotel Работа с денежными знаками, в том числе с валютой. Коммуникабельность - уважительное общение с гостями и пациентами Ведение учета ФОП, ТОВ в полном объеме Работа в електронном кабинете налогоплательщика Сдача отчетов как в налоговую инспекцию, так и внутренних . Легко и с интересом обучаюсь. Постановка бухгалтерского учета BAS Бухгалтерия

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: