Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Вікторія

Менеджер з продажу, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Овруч
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу інфопродуктів/Team leader

з 09.2023 по 02.2024 (5 місяців)
X, Дистанційно (Освіта, наука)

Працюю менеджером з продажів інфопродуктів. Подобається різноманітність, в обов’язки входило обробка лідів через телефонію, працювала з CRM по задачах, виконання плану продажів, виконання KPI, допомога РОПу в проведенні зум-зустрічі, проведення адаптацій менеджерам.
Завжди була топ 1 ( інколи топ 2) 😄менеджером по конверсії і по фінансам)
Досягненням стало те, що наразі є тім лідером, тому що постійно більше намагаюсь приділяти часу роботі, і тому пишаюся собою, що за 1 місяць стала тім лідером в інфобізі🔥
Вийшла на дохід в 1500$.

Sales manager

з 05.2023 по 10.2023 (5 місяців)
ФОП Джамал, Дистанційно (Приватні особи)

Працювала менеджером з продажу, завжди була топ 1 в продажах, показувала круті результати, це був курс по «товарці» від Джамала. Подобалось там працювати, впринципі дуже виросла там, як особисто так і як менеджер. Сама воронка була це вебінари, в основному гарячі Ліди ну і теплі😄 щодо обов’язків то в них входило це: дзвінки, листування з клієнтами, заповнення СРМ системи, звіти, гугл таблиці, форми, Виконання плану за місяць ну і звичайно КПІ (мінімум 180 хв/день)
З виконанням плану завжди справлялась, навіть коли проблеми були з потоком лідів, з холодної бази особисто мені вдалося витягнути 600к грн)

Менеджер з продажу

з 04.2023 по 06.2023 (2 місяці)
Bomi School, Дистанційно (Освіта, наука)

Працювала в на посаді «Менеджер з продажів», працювала через CRM, в мої обовʼязки входило обробка лідів, заповнення Google doc. Подобалась робота, у звʼязку з тим, що хочу більше заробляти і відчувати себе менеджером, а не оператором, звільнилась. Хочу дуже багато заробляти, тому націлена по максимуму .

Менеджер з реклами

з 06.2021 по 02.2022 (8 місяців)
Особистий блог @anna_stovpovaya, Дистанційно (Приватні особи)

Менеджер з продажу

з 03.2021 по 02.2022 (11 місяців)
433trials, Дистанційно (Приватні особи)

Освіта

НУБиП

Право, Киев
Вища, з 2018 по 2023 (5 років)

Під час навчання проходила практику за спеціальністю, отримала гарні відгуки від керівництва. Завжди беру участь у студентських організаціях. Зараз в декреті. На данний час працюю в Інтернеті.

Додаткова освіта та сертифікати

Україно-Польський вищий навчальний заклад центрально-європейський університет

2 місяці

Академія продажів Андрія Крупкіна

2023, тиждень

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Access WordPad amoCRM

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

МЕНЕДЖЕР З РЕКЛАМИ:

• Маю досвід роботи в інстаграммі, веду свою сторінку вже більше 8 років, також проходила стажування у команді Євгенії Гордієнко 1 місяць, після цього працювала з мікро блогером @manchkina5 (1 місяць), @__tata__nata__ (1 місяць), @anna_stovpovaya(1 рік),також була sales manag у футбольному агенстві @433trials(1 рік). З @manchkina5 дуже сподобалось працювати, вдалося за тиждень домовитися з брендом на довгострокове співробітництво. З @__tata__nata__ , на жаль, все по бартеру було, домовлялась з рекламодавцями, але більше блогер хотіла на бартерній основі співпрацювати з ними, тому на жаль, великих результатів не було. З @anna_stovpovaya, дуже було цікаво, вона більше як модель, було дуже багато зйомок, домовлялись з брендами за співпрацю.
Попередня моя робота була з @anna_stovpovaya, на жаль вона перестала працювати в зв‘язку з воєнним станом.
Дуже люблю блогерів, вони надихають, завдяки блогерам можна багато чого дізнатись.

Сумлінно ставлюся до роботи, легко знаходжу спільну мову з людьми, завжди ввічлива і зберігаю спокій у будь-якій ситуації, шукаю і втілюю оригінальні рішення навіть для повсякденних задач, постійно займаюся самовдосконаленням, здатна продуктивно працювати(зосереджуючись на кінцевих цілях), зберігаю самовладання за будь-яких обставин.

МЕНЕДЖЕР З ПРОДАЖУ:

• Є досвід роботи в продажах більше року. Працювала sales manager у футбольному агенстві 433 trials.
Це була футбольна академія, яка надавала змогу звичайним футболістам попасти в професійний футбол. Я займалась там продажем місць в цю футбольну академію. Ми працювали на три країни: Україну, Німеччину та Турцію. Загалом більше було іноземних футболістів, яких заволікала ця пропозиція. Були тільки гарячі ліди. Працювали через CRM систему. Дуже подобалась ця робота, але у зв‘язку з війною я припинила там працювати.



МЕНЕДЖЕР З ПРОДАЖУ:
Є досвід роботи в англійській школі «Bomi School».
Працювала в на посаді «Менеджер з продажів».
Також працювала через CRM «Monday’s», в мої обовʼязки входило обробка лідів, заповнення Google doc. Подобалась дуже робота, у звʼязку з тим, що хочу більше заробляти і відчувати себе менеджером, а не оператором, звільнилась.


МЕНЕДЖЕР З ПРОДАЖУ:

Працювала на Джамала, по товарному бізнесу. Продавала його курс з товарки. Завжди була топ 1 в продажах, показувала круті результати, Подобалось там працювати, впринципі дуже виросла там, як особисто так і як менеджер. Сама воронка була це вебінари, в основному гарячі Ліди ну і теплі😄 щодо обов’язків то в них входило це: дзвінки, листування з клієнтами, заповнення СРМ системи, звіти, гугл таблиці, форми, Виконання плану за місяць ну і звичайно КПІ (мінімум 180 хв/день)
З виконанням плану завжди справлялась, навіть коли проблеми були з потоком лідів, з холодної бази особисто мені вдалося витягнути 600к грн)
Чому пішла? Тому що, кожного місяця мінялись керівники ну і я зрозуміла, що немає постійності якоїсь, тому вирішила піти.

МЕНЕДЖЕР З ПРОДАЖІВ ІНФОПРОДУКТІВ:
Працюю менеджером з продажів інфопродуктів. Подобається різноманітність в цій роботі і те, що можна постійно продавати різні продукти/курси.
В обов’язки входило обробка лідів через телефонію, працювала з CRM по задачах, виконання плану продажів, виконання KPI, допомога РОПу в проведенні зум-зустрічі, проведення адаптацій менеджерам.
Завжди була топ 1 ( інколи топ 2) 😄менеджером по конверсії і по фінансам)
Досягненням стало те, що наразі є тім лідером, тому що постійно більше намагаюсь приділяти часу роботі, і тому пишаюся собою, що за 1 місяць стала тім лідером в інфобізі🔥
Вийшла на дохід в 1500$.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: