Резюме від 16 жовтня 2019 PRO

Олексій

Адміністратор ресторану, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Кам'янець-Подільський
Готовий працювати:
Кам'янець-Подільський, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар піци

з 09.2018 по 02.2019 (5 місяців)
"Крила", Кам'янець-Подільський (Мережа закладів швидкого харчування)

Контролювання усіх процесів на кухні
Приготування страв згідно з технологією приготування
Вчасна видача та оформлення їжі
Дотримання саннорм та безпечності харчових продуктів

Відкрив процес приготування піци !

Адміністратор ресторану

з 02.2018 по 05.2019 (1 рік 3 місяці)
Gala Hotel, Кам'янець-Подільський (Послуги)

Організація роботи персоналу,
Закупівля та прийом товару,
Приймання касової звітності,
Вирішення проблем та незручностей з гостем.
Навчання персоналу
Кращий працівник року

Су-шеф, кухар-універсал

з 05.2016 по 08.2018 (2 роки 3 місяці)
"Кльове місце", Кам'янець-Подільський (Готельно-ресторанний бізнес)

Дотримання термінів та умов зберігання харчових продуктів
Контролювання процесів приготування страв
Приготування соусів
Відповідальний за холодні та гарячі процеси
Відповідальний за презентацію страв

Помічник кухаря

з 06.2014 по 05.2016 (1 рік 11 місяців)
"Під Левом", Кам'янець-Подільський (Кафе-шашлична)

Видача холодних страв
Оформлення фуршетів

Освіта

К-ПККиМ

Естрадний спів, Кам'янець-Подільський
Середня спеціальна, з 2002 по 2012 (9 років 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Кулінарна студія Gastro School

2016, 3 місяці

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Професійні якості:
- стресостійкість
- підвищена працездатність
- досвід відкриття кухні ресторану
- досвід у роботі рибними продуктами
- досвід в організаційних моментах

Особисті якості:
- не конфліктний
- маю лідерські здібності
- цілеспрямований у роботі
- вміння швидко навчатись
- адекватне сприйняття критики
- пунктуальний
- із почуттям гумору
- креативність та творчість у роботі


Досвід роботи у рестораціях за кордоном!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: