Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Марія

Начальник відділення, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст із вводу даних.

з 06.2022 по 04.2024 (1 рік 10 місяців)
Компанія «GeeksForLess.Inc», Миколаїв (IT)

Робота з документами різних форматів. Введення та перевірка інформації. Написання текстів та створення таблиць. Робота з великими обсягами інформації. Висока швидкість друку.

Начальник відділення.

з 03.2019 по 08.2021 (2 роки 5 місяців)
Відділення № 10014/0199 АТ "Ощадбанк" у м. Миколаїв., Миколаїв (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи відділення. Проведення переговорів із клієнтами та залучення їх до банку (фізичних та юридичних осіб) на поточне обслуговування, кредитування. Виконання планових показників відділення. Здійснення продажу банківських продуктів клієнтам. Моніторинг прибутковості відділення. Контроль якості обслуговування клієнтів. Ведення операційної роботи та внутрішнього контролю операцій на відділенні. Проведення фінансового моніторингу та ідентифікація клієнтів.

Заступник керуючого відділення з контрольно-операційної діяльності (ЗУКОД).

з 09.2016 по 03.2019 (2 роки 6 місяців)
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), Миколаїв (Фінанси, банки, страхування)

Ведення операційної роботи та внутрішнього контролю операцій на відділенні. Здійснення контролю за касовою дисципліною у відділенні. Ведення операційної роботи та внутрішнього контролю при відкритті поточних, карткових та депозитних рахунків ФО. Ведення операційної роботи та внутрішнього контролю при відкритті поточних, карткових та депозитних рахунків ЮЛ. Діловодство. Формування клієнтських досьє ФО та ЮЛ. Формування меморіальних документів дня. Підготовка та передача справ до архіву.

Бухгалтер

з 02.2016 по 09.2016 (7 місяців)
ТОВ «Аврора и Ко», Миколаїв (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Начальник відділення

з 08.2006 по 04.2015 (8 років 8 місяців)
АТ «ІМЕКСБАНК» у м. Миколаїв., Миколаїв (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи відділення. Проведення переговорів із клієнтами та залучення їх до банку (фізичних та юридичних осіб). Виконання планових показників відділення. Здійснення продажу банківських продуктів клієнтам. Моніторинг прибутковості відділення. Контроль якості обслуговування клієнтів. Ведення операційної роботи та внутрішнього контролю операцій на відділенні. Участь у процесах встановлення індивідуальних тарифів та умов для VIP-клієнтів. Проведення фінансового моніторингу та ідентифікація клієнтів.

Заступник начальника відділення з питань роздрібного бізнесу.

з 12.2001 по 08.2006 (4 роки 8 місяців)
ОД АППБ «АВАЛЬ» у м. Миколаїв., Миколаїв (Фінанси, банки, страхування)

Забезпечення виконання бізнес-плану з питань роздрібного бізнесу. Організація роботи відділення. Відкриття депозитних та поточних рахунків фізичних осіб. Обслуговування фізичних осіб за Пенсійною програмою. Відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб. Ведення операційної роботи та внутрішнього контролю операцій на відділенні. Залучення клієнтів із кредитування. Робота із пластиковими картками (випуск, обслуговування). Висновок зарплатних проектів. Оформлення грошових переказів. Продаж банківських металів та монет.

Освіта

Український державний морський технічний університет ім. Адмирала Макарова.

Менеджмент організацій., Николаев (Николаевская обл.)
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Сучасні інформаційні технології аналізу та обробки даних. Чорноморський державний університет імені Петра Могили в Інституті піс

2015, 3 місяці

Знання і навички

Відповідальність Дисциплінованість Комунікабельність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Німецька — початковий
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: