• PRO

Сергей

Шеф-кухар (консалтинг, відкриття закладів з 0, Europe, Ukraine)

Розглядає посади:
Шеф-кухар (консалтинг, відкриття закладів з 0, Europe, Ukraine), Блогер
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
30 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Приватний Шеф-кухар

з 04.2024 по нині (1 рік 4 місяці)
Privat chefs, Відень (Австрія) (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 01.2024 по 05.2024 (4 місяці)
City Portas, Вільнюс, Литва (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

з 11.2023 по 01.2024 (2 місяці)
Truville, YO restaurant, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з нуля. Створення меню під концепцію власників. Заклад з локальним поглядом на меню кухні, під нього створив меню яке складалось з основного меню, Шведської лінії сніданків та дитячого меню.
Які зміни відбулись:
-створення меню для закладу
-проробка майбутнього меню
-підбор постачальників
-набір персоналу
-навчання персоналу
-технологічні карти
-калькуляційні карти
-опис для офіціантів
-запуск закладу
-складання чек-листів
-замовлення обладнання та інвентарю
-проектування за заданими параметрами будівлі

Бренд-шеф

з 08.2023 по 09.2023 (1 місяць)
МІСТО КАВА, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з нуля.
- замовлення обладнання під потреби закладу.
- розробка меню, технологічних карток, калькуляційних карток, журнала для офіціантів
- введення норм HACCP
- навчання та набір персоналу на відділ кухні.
- тестовий запуск закладу під наглядом

Шеф-кухар

з 09.2022 по 04.2023 (7 місяців)
Charlton Estate, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

• створення меню
• робота з постачальниками
• проведення гастровечерів та заходів
• щоденне локальне меню
• контроль якості продукції, що видається

Шеф-повар

з 01.2022 по 09.2022 (8 місяців)
Vinoteka, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

• Підбір персоналу та навчання
• створення бенкетного меню
• введення нових позицій, аналізування та щомісячні редагування по меню
• проведення вечерь, майстер-класів

Шеф-повар

з 06.2021 по 01.2022 (7 місяців)
V&P, Хуст (Готельно-ресторанний бізнес)

• Оновлення меню
• Навчання персоналу, створення навчальних матеріалів для кухарів
• складання меню та харчування приватного дитячого садка та забезпечення
• Підбір постачальників
• Зміна меню та кільце всього меню

Шеф-повар

з 04.2021 по 06.2021 (2 місяці)
SteakHouse, Хмельницкий (Готельно-ресторанний бізнес)

• Подбор и обучение персонала.
• Контроль качества продукции.
• Работа над действующими калькуляциями и технологическими картами.
• Разработка сезонных предложений
• работа над меню для SPA комплекса
• проведение мастер-классов и гастроужинов

Шеф-повар

з 06.2019 по 04.2021 (1 рік 10 місяців)
Modigliani, Черноморск (Готельно-ресторанний бізнес)

• Подбор и обучение персонала.
• Контроль качества выдачи блюд в зал.
• Работа над калькуляциями и технологическими картами.
• Разработка сезонных предложений, изменение основного и банкетного меню в связи с увеличением прибыли и сохранением качества.
• Работа с поставщиками и поиском локальных качественных продуктов.

Шеф-повар

з 04.2019 по 10.2019 (6 місяців)
DelMoreBar, Черноморск (Гостинично-ресторанный бизнес)

• Открытие Гастро-бара "DelMoreBar" , направление концепции бара, подбор и обучение персонала.
• Проектирование кухни и технических помещений, взаимодействие и составление договоров с поставщиками. Подбор полного списка кухонного оборудования и инвентаря.
• Работа над Основным меню (Испанская, Средиземноморская, Одесская и Авторская кухни), детским меню и предложением месяца. Работа над калькуляциями и технологическими картами.
• Участие в проекте "Дни Украинской кухни" от Ассоциации шеф-поваров Украины.

Су-шеф

з 09.2018 по 05.2019 (8 місяців)
Matesa, Литва, Каунас (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обязанности:
• Выдача заказов, приготовление заготовок.
• Контроль качества и распределение поваров.
• Инвентаризации и заказ продукции.

Управляющий кафе

з 01.2018 по 09.2018 (8 місяців)
Т-Спринт, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обязанности:
• Обучение и контроль персонала на каждом процессе работы
• Отчетность за работу кафе перед учередителями компании.
• Разработка стратегии развити кафе, принципы оптимизации работы.
• Выполнение планов продаж и доходов, создание и ведение промо-акций и различных мероприятий
• Различные статистики и методы водействия на повышение рентабельности заведения.

Су-шеф

з 09.2017 по 12.2017 (3 місяці)
R1, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Обязанности:
• Написание закупки продуктов.
• Выдача блюд горячего и холодного цехов.
• Создание сезонного меню и спец. предложений.
• Контроль качества выдаваемых блюд.
• Работа с мучным цехом, контроль качества.

Шеф-повар

з 04.2016 по 09.2017 (1 рік 5 місяців)
Odessa, Білгород-Дністровський/Каролино-Бугазз (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обязанности:
• Создание основного и сезонного меню
• Управление командой поваров 8 человек
• организация проведения банкетов, свадеб и выездных мероприятий
• Контроль выдачи блюд
• Просчет рентабельности блюд и установка наценки со статистикой.

Су-шеф

з 12.2015 по 04.2016 (4 місяці)
Mon Shef, Львов (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обязанности:
• Написание закупки продуктов.
• Выдача блюд горячего и холодного цехов.
• Распределение поваров по процессам, контроль работы.
• Поддержание порядка на рабочем месте.
• Контроль качества выдаваемых блюд.
• Работа с хоспером.

Повар универсал

з 11.2015 по 06.2016 (7 місяців)
Shakhtar Donetsk, Львов (Гостинично-ресторанный бизнес)

• Работа на футбольных матчах, обслуживание VIP ложи

Шеф-кухар

з 08.2015 по 11.2015 (3 місяці)
4friends, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектная работа
Обязанности:
• Поставил новое меню Виски-бара.(Европейская, украинская, американская кухни).
• Провел обучение персонала по новому меню и правилам приготовления.
• Создал новое меню для виски дегустаций и мероприятий

Повар универсал

з 09.2014 по 10.2015 (1 рік 1 місяць)
Culinarium, Львів (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обязанности:
• Контролироль шведского стола.
• Проведение инвентаризаций продукции.
• Выдача блюд горячего цеха (аргентинский гриль).
• Обслуживание банкетов, выездных кейтеринг-мероприятий.
• Работа на открытой кухне.

Член бригады ресторана

з 03.2013 по 08.2014 (1 рік 5 місяців)
McDonald's, Донецьк (Гостинично-ресторанный бизнес)

приготовление еды на кухне, работа на складах.

Освіта

ДонНТУ

Інженерна механіка, Донецьк
Незакінчена вища, з 2012 по 2014 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Шеф-Кухар. Osvita.diia.gov.ua

2024
Сертифікат

Знання і навички

  • MS Office
  • Adobe Photoshop
  • Европейская кухня
  • Итальянская кухня
  • Украинская кухня
  • Бухгалтерский учет
  • Adobe
  • Испанская кухня
  • Одесская кухня
  • Паназиатская кухня
  • Молекулярная кухня

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

Надам за запитом, телефон власника будь якого проекту.

Надам за запитом, телефон власника будь якого проекту.

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Завжди готовий долучитись до цікавих проектів, які даватимуть мені розвиток. Завжди працюю за попередньо узгодженою схемою, працюю якісно з фудкостом та локальними продуктами під потрібну концепцію.

Ще про мене:

-Учасник всеукраїнських кулінарних конкурсів
-Учасник проекту ТОПОТ під водою 2020
-Учасник відбору Bocuse D`or Ukraine 2021 (top 50 в Україні)
-Фіналіст кубку України 2021
-Переможець Global Wellness Day Ukraine 2022
-Член асоціації Шеф-кухарів України.
-Спікер сесії шеф-кухарів 2023
-Викладач курсів в Кулінарній школі ElChef (м. Іванко-Франківськ)

Мій сайт-портфолио:
voinilkosergey3.wixsite.com/my-site-6/en

Instagram:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

My profile on Gronda:
gronda.link/bIhybsozFHb

My profile on Pinterest:
www.pinterest.com/voinilkosergey/

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: