Тамила
Кухар-універсал (гарячий, холодний цех), 50 000 грн
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5333979/
Досвід роботи
Кухар(видача)
з 11.2025 по нині
(2 місяці)
Wood Hotel Resort & SPA, Яблуниця (Готельно-ресторанний бізнес)
Порціонування страв, формування гарнірів, нанесення соусів та декору, забезпечення правильної подачі.
Перевірка свіжості, температури та відповідності страв технологічним карткам та стандартам закладу.
Презентація страв у привабливому вигляді, що відповідає стандартам компанії.
Підтримання чистоти робочої зони, чистого посуду та інвентарю на роздачі, а також дотримання правил особистої гігієни.
Інформування про необхідність замовлення продуктів, контроль залишків.
Своєчасне та точне видавання готових страв гостям або офіціантам.
Комунікація з іншими кухарями та обслуговуючим персоналом, щоб забезпечити безперебійний процес роботи.
Кухар -універсал
з 09.2025 по 10.2025
(2 місяці)
Phoenix resto, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Жалкую про досвід роботи в цій компанії.
Кухар(Le Grand restaurant)
з 12.2024 по 10.2025
(11 місяців)
Cartel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший администратор бара
з 11.2021 по 02.2022
(4 місяці)
Slots City(casino), Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар (ресторан Salo)
з 06.2021 по 08.2023
(2 роки 3 місяці)
Cartel, холдинг, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар -універсал
з 06.2021 по 12.2022
(1 рік 7 місяців)
Fermer, ресторація пива та м'яса (Бровари), Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен
з 05.2019 по 04.2020
(1 рік)
Slots City, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
КНТЕУ
Готельно-ресторанний менеджмент, Київ
Вища, з 2017 по 2020 (3 роки)
Київський медичний колледж Святого Луки
Сестринська справа, Київ
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (4 роки)
Знання і навички
- Пунктуальність
- Здатність до навчання
- Комунікабельність
- Приготування страв
- Доброзичливість
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Чесність
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Адаптивність
- Готування фаст-фуду
- Пакування готової продукції
- Готування на мангалі
- Дисциплінованість
- Готування суші
- Італійська кухня
- Стресостійкість
Рекомендації
-
Жирнов Андрій
Шеф-кухар, Фермер
Контактні дані приховані -
Ларчев Анатолій
Шеф-кухар, Phoenix Gastro Pab
Контактні дані приховані -
Випринцев Віталій Юрійович
Бренд-шеф, Cartel
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
* знання смакових якостей страв;
* знання кухонь світу;
* знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
* знання правил зберігання продуктів;
* знання технологічного обладнання;
* навички управління колективом;
* впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
* вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів
* вміння презентувати вироби;
* вміння оформляти страви.
Схожі кандидати
-
Кухар
30000 грн, Буковель -
Кухар-універсал
50000 грн, Буковель -
Технолог харчового виробництва, бренд-шеф (запуск фастфуду, нових закладів)
Івано-Франківськ, Ужгород, Дистанційно -
Кухар
Івано-Франківськ -
Керівник цеху, підрозділу металообробки
70000 грн, Івано-Франківськ, Вінниця , ще 8 міст