• PRO

Dmytro

Керівник юридичного департаменту, 55 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник юр. відділу

з 10.2022 по 02.2024 (1 рік 4 місяці)
ЕСКА КАПІТАЛ, Київ (Фінанси, банки, страхування)

1. Керування відділом юристів (3 людини), розподіл завдань, контроль їх виконання;

2. Розробка нової форми договору фінансового лізингу транспортних засобів, поруки, купівлі-продажу, зберігання, розроблення форми договору фінансового лізингу нерухомості, міжнародних договорів про конфіденційну інформацію, аналіз та внесення правок в договори надання аудиторських послуг, надання послуг з інформатизації та оптимізації, агентські договори, оренди тощо;

3. Супроводження діяльності компанії як емітента корпоративних облігацій (підготовка рішення про емісію, протоколів загальних зборів, попередніх договорів купівлі-продажу облігацій, актів, додаткових угод до них, підготовка звітів керівництва, звітів про управління);

4. Підготовка документів на отримання грантів по програмі USAID (вичитка, підготовка додатків, їх заповнення, участь в онлайн сесіях, підготовка запитань);

5. Допомога в якості адвоката: зберігання документів, направлення адвокатських запитів, прийняття участі в якості представника компанії в кримінальних справах;

6. Підготовка та подача позовних заяв про стягнення заборгованості по договорам лізингу, поруки, кредитним договорам до третейського, господарського, загального судів, прийняття участі у судових засіданнях, співпраця з виконавцями, прийняття участі в перемовах з боржниками, підготовка мирових угод, договорів прощення боргу, підготовка та подача позовів до Держпродспоживслужби в адміністративних судах щодо реєстрації техніки;

7. Підготовка правових висновків, листів, довіреностей, наказів, нового Статуту, тощо.

Адвокат

з 06.2021 по 10.2022 (1 рік 4 місяці)
Бульдозер Груп Україна, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Участь в судах:
1.1. Щодо оскарження повного зупинення експлуатації ресторанного закладу (з ДСНС);
1.2. З підрядниками в якості відповідача (стягнення заборгованості) та позивача (визнання недійсними актів та договорів, стягнення сум за невиконані та неякісно виконані роботи)
1.3. Щодо визнання недійсним рішення про дискваліфікацію Міс Україна (в якості адвоката конкурсу Міс Україна)
1.4. Щодо стягнення збитків та неодоотриманого прибутку.
1.5. В кримінальному процесі: в якості представника потерпілої особи (заяви, захист інтересів свідків, участь в допитах), в якості захисника власників майна (апеляційні скарги, клопотання про зняття арешту)
1.6. В адміністративному процесі: оскарження протоколів, постанов про накладення адміністративного стягнення, податкового повідомлення-рішення податкових та митних органів.
2. Ведення справ в якості адвокату ресторанного холдингу: експертиза та супровід договорів оренди приміщень (розроблення, внесення змін, ведення перемов з орендодавцями), підряду, покупки, дизайну та інших послуг, нерозголошення конфіденційної інформації та захист комерційної таємниці, договорів ЦПХ (бармени, офіціанти тощо), складання скарг, листів, запитів до НБУ, Генеральної прокуратури, КМДА, тощо
3. Ведення справ в якості адвокату національного конкурсу Міс Україна: ведення перемов, розроблення та укладення договорів з переможницями та учасницями конкурсу, про передачу невиключних майнових суміжних прав, ліцензійних договорів, про надання дозволу на використання об’єктів авторського права та виплату винагороди за використання об’єктів авторського права.

Начальник юридичного відділу

з 03.2016 по 06.2021 (5 років 3 місяці)
Науково-виробнича фірма «Ірком-ЕКТ», Київ (Машинобудування)

1. Участь в судах по захисту інтересів юридичної особи:
1.1. Визнання недійсними договорів поставки, кредитних, поруки, третейського застереження;
1.2. Стягненню заборгованості, збитків та штрафних санкцій;
1.3. Оскарженню податкового повідомлення-рішення;
1.4. Визнанню протиправним рішення про анулювання реєстрації платника ПДВ,
1.5. Підвищенню відсоткової ставки, визнанню правочину удаваним;
1.6. Скасуванню рішення третейського суду;
1.7. ДТП та кримінальних справах.
1.8. По захисту прав споживачів;
1.9. По поновленню оренди (з КМДА);
1.10. По визначенню коду земельної ділянки (з Держгеокадастром);
1.11. Щодо оскарження повного зупинення експлуатації приміщень (з ДСНС).
2. Земельні питання: поновлення та укладення договорів оренди, купівля, поділ земельної ділянки, визначення кодів.
3. Підготовка та подання скарг, запитів, відповідей на запити податкових органів, Держгеокадастру, КМДА, Антимонопольного комітету, Генеральної прокуратури.
4. Експертиза та супровід ЗЕД контрактів (поставки, перевезення, робіт), договорів розроблення програмного забезпечення, поставки, ремонту, підряду, робіт, послуг, купівлі-продажу, сервісного обслуговування, перевезення, транспортної експедиції по Україні та міжнародних тощо.
5. Адвокатські запити до ДВС, судів, податкових.
6. Письмові висновки щодо застосування податкового права, по цільовому призначенню земельної ділянки.
7. Перевірка на відповідність вимогам законодавства внутрішніх документів (наказів, інструкцій, положень тощо).

Начальник юридичного відділу

з 08.2013 по 03.2016 (2 роки 7 місяців)
С К С, Киевская область, с. Хотов (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

1. Проведення юридичного аудиту діяльності Компанії.
2. Договірна робота (експертиза і супровід всіх видів договорів, ведення реєстру договорів в електронному вигляді) з усіма торговими сітями України.
3. Аналіз рекламних матеріалів на відповідність чинному законодавству.
4. Реєстрація підприємств різних форм власності, внесення змін до установчих документів;
5. Участь в загальних, господарських та адміністративних судах (дебіторська заборгованість, трудові спори, у справах про оскарження дій та рішень державних органів влади)
6. Взаємодія з податковими органами, органами ДВС, органами прокуратури (підготовка та подання скарг, запитів, заяв тощо).

Начальник юридичного відділу

з 09.2012 по 04.2013 (7 місяців)
Мекран, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

1. Розроблення схем податкової оптимізації, наповнення та складання договорів, додатків до них по цим схемам (про надання юридичних, бухгалтерських послуг, мерчандайзингу, IT послуг, гарантійного обслуговування, брокерських послуг, технічної експертизи, виготовлення та розповсюдження поліграфічної продукції, e-mail розсилці, банерної реклами, просування сайту, розробки сайту, розробки управлінського модулю, кур'єрської доставки, маркетингу, звітів, актів, додатків к ним).
2. Заперечення на акти перевірки податкової служби. Первинні, повторні скарги, заперечення на позови податкових органів, апеляційні та касаційні скарги за позовами податкових органів, позови про визнання недійсними податкових повідомлень-рішень.
3. Підготовка тендерної документації.
4. Підготовка позовів про недійсність договору про надання послуг, про стягнення заборгованості, прийняття участі в господарських судах всіх інстанцій.

Начальник юридичного управління

з 06.2011 по 09.2012 (1 рік 3 місяці)
Страхова компанія ПРОВІДНА, Київ (Фінанси, банки, страхування)

1. Керування управлінням претензійно-позовної роботи (9 осіб та три відділи), в тому числі контроль за складанням:
1.1. Відзивів, заперечень на позови від фізичних та юридичних осіб по добровільному страхуванню майна, КАСКО, цивільній відповідальності в судах загальної юрисдикції (по цивільних та кримінальних справах) та на позовні заяви по оскарженню дій органів ДВС.
1.2. Регресних позовів до боржників фізичних та юридичних осіб та позовних заяв від юридичних осіб в судах загальної юрисдикції та господарських судах, заяв про відкриття виконавчого провадження, контроль стягнення сум заборгованостей з боржників.
2. Супроводження найбільш складних справ в судах загальної юрисдикції та господарських судах всіх інстанцій, пов'язаних зі страхуванням по КАСКО, цивільній відповідальності, майна та інших видів добровільного страхування, по трудовим спорам, по банкрутству.
3. Ведення перемов з компаніями, що надають юридичні та колекторські послуги щодо стягнення заборгованості по регресним справам, складання та укладання з ними договорів, контроль за їх діяльністю.
4. Опрацювання виплатних матеріалів, надання юридичних висновків щодо врегулювання збитків (здійснення або відмова у виплаті страхового відшкодування) по найбільш складним випадкам та справам, пов’язаним з шахрайськими діями страхувальників та потерпілих.
5. Складання процедур взаємодії з іншими підрозділами компанії, положень про управління, відділи, посадових інструкцій, висновків, узагальнення судової практики, підготовка різних видів звітів для аудиторських та інших структур, тощо, що стосуються роботи Управління.
6. Взаємодія з органами ДВС: ведення перемов з начальниками, співробітниками, скарги на їх дії, оскарження їх дій, постанов в судах.

Начальник юридичного відділу

з 04.2010 по 04.2011 (1 рік)
ГРАНУМ ГРУП, Бровары (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

1. Експертиза і супровід всіх видів договорів.
2. Представництво інтересів в Антимонопольному комітеті, податкових органах, інспекціях по контролю за цінами, управліннях по захисту прав споживачів. Складання відповідей та пояснень на запити цих органів.
3. Участь в господарських судах (стягнення дебіторської заборгованості), в адміністративних судах (з податковими органами), в судах загальної юрисдикції (трудові спори).
4. Подача заяв на реєстрацію торгових марок, складання ліцензійних договорів по ним, отримання рішень по їх передачі.
5. Складання довіреностей, наказів, листів тощо.

Начальник юридичного відділу

з 02.2008 по 04.2010 (2 роки 2 місяці)
Альфа-Хімгруп, Киев (Хімічна промисловість, фармацевтика)

1. Робота з договорами зберігання, комісії, ліцензійними, застави тощо.
2. Робота з ЗЕД контрактами (ексклюзивної купівлі-продажу, послуг, поставки).
3. Отримання ліцензій по оптовій торгівлі пестицидами, насінням.
4. Отримання права власності на нежитлове майно.
5. Підготовка документів до примусового виключення одного з власників.
6. Представництво в інспекції по захисту рослин, МінАгрополітики, Мінохорони навколишнього природного середовища тощо.
7. Претензійна робота, переговори, виїзди до боржників.
8. Участь в господарських судах та в судах загальної юрисдикції (стягнення заборгованості).
9. Робота по виконанню судових рішень, взаємодія з органами ДВС, УБЕП, ДПІ, накладення арешту на рахунки та майно боржників, розшук рухомого та нерухомого майна боржників та ін. Співпраця з органами прокуратури.
10. Підготовка матеріалів про шахрайство для передачі слідчим, судовим органам, органам прокуратури, а також вжиття заходів щодо відшкодування збитків завданих підприємству.
11. Діяльність по захисту прав на знаки для товарів та послуг.

Юрисконсульт

з 09.2006 по 02.2008 (1 рік 5 місяців)
Санта-Україна, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

1. Робота з договорами дистриб'юції, реклами, маркетингових, матеріальної відповідальності та комерційної таємниці з працівниками компанії, тощо.
2. Господарські суди всіх інстанцій (стягнення заборгованості), Адміністративні суди (про зобов'язання вчинити дії).
3. Робота по виконанню судових рішень, мирових угод, розшук боржників та ін.

Юрисконсульт (єдиний юрист холдингу)

з 10.2004 по 08.2006 (1 рік 10 місяців)
Компанія “Юнівест Маркетинг”, Киев (Видавництво, поліграфія)

1. Робота з договорами купівлі-продажу, послуг, маркетинговими, оренди, підряду, страхування, тощо.
2. Складання договорів підряду та трудових угод з працівниками, керівниками.
3. Робота з ЗЕД контрактами (купівлі-продажу, послуг, поставки, підряду, комісії, агентських, поручительства).
4. Претензійна робота (дебіторська заборгованість, якість поставлених товарів), готування обґрунтованих відповідей на претензії (в тому числі іноземним юридичним особам).
5. Складання скарг та запитів до податкових органів.
6. Складання схеми роботи у випадку отримання претензій по якості виконаних робіт, підготовка відповідної документації; процедур по претензійно-позовній діяльності, по зберіганню договорів, їх нумерації та інших процедур та схем роботи компанії.
7. Розробка схеми реорганізації друкарні у формі виділення та складання відповідної документації.

Юрисконсульт

з 07.2003 по 09.2004 (1 рік 2 місяці)
Євровин, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

1. Робота з договорами ліцензійними, факторинг, ЗЕД тощо.
2. Суди всіх інстанцій - стягнення заборгованості, відшкодування шкоди.
3. Консультування по трудовому законодавству, ведення кадрової роботи: складання наказів по підприємству та кадрам, ведення трудових книжок, підготовка проектів протоколів, інструкцій, положень.

Освіта

Київський університет права

Юридичний, юрист, Київ
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 10 місяців)

Магістр права (диплом з відзнакою).

Знання і навички

  • ЛІГА:ЗАКОН
  • Складання будь-яких видів договорів
  • Участь в загальних, господарських та адміністративних судах

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 8344/10, регулярна участь у семінарах з підвищення кваліфікації для адвокатів.
Риси характеру: висока працездатність, вміння доводити справу до логічного завершення, комунікабельність, здатність працювати в команді і самостійно приймати рішення, маю автомобіль, права категорії В

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: