Резюме від 22 жовтня 2021

Светлана

Главный бухгалтер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 04.2019 по нині (5 років 2 місяці)
ТДВ"Кременчуцька птахофабрика", село ПОТОКИ (Сільське господарство, агробізнес)

Організація, ведення та контроль бухгалтерського та податкового обліку на сільськогосподарському підприємстві .Досвід проходження перевірок, обов"язкового аудиту фінансової звітності. У підпорядкуванні 5 бухгалтерів.

Главный бухгалтер

з 01.2013 по 12.2018 (5 років 11 місяців)
ЧП "Автореалнет", Кременчуг (производство)

Виробництво металевих виробів,складних меблів та оптова продаж товарів, ЗЕД,ФОП на різних системах оподаткування. Організація ,ведення та контроль податкового та бухгалтерського обліку на декількох юридичних особах та ФОП різних форм власності. В підпорядкуванні бухгалтерія з 5 осіб.

Освіта

КНАУ ім. Т.Г.Шевченко

Облік та аудит, Киев
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Клієнт-Банк 1С УТП 1С УВП Бітрікс24

Додаткова інформація

2011-2012 ПП «Лангепас» ( роздрібна торгівля ПММ, туристичне бюро), Головний бухгалтер (повна зайнятість). Посадові обов’язки: організація та ведення бухгалтерського та податкового обліку на АЗС, касові апарати,підготовка та здача всіх форм звітності.
2009-2010 ТОВ «ТД «Тульчинка-Центр» (оптова торгівля продуктами харчування), Фінансовий директор,головний бухгалтер (повна зайнятість).Посадові обов’язки: ведення податкового та управлінського обліку, створення системи внутрішнього обліку. Підготовка річних бюджетів та прогнозованих на місяць,контроль за виконанням бюджетів, аналіз відхилень, складання управлінських звітів. Ведення податкового та бухгалтерського обліку,досвід організації бухгалтерії з «0», підготовка та здача всіх форм звітності.
2007-2009 ПП Компанія «Агрокам» (оптова торгівля мінеральними добривами, ЗЕД) Головний бухгалтер. Посадові обов’язки:підготовка та здача всіх форм звітності, взаємодія з податковими органами, досвід співпраці з банками по залученню фінансування, бухгалтерський та податковий облік ЗЕД
2002-2007 ЗАТ «Ізумруд» (виробництво напоїв), Замісник головного бухгалтера. Посадові обов’язки: ведення бухгалтерського обліку виробництва, розрахунки з покупцями, звірка дебіторської та кредиторської заборгованості,облік основних засобів та НМА).
2000-2002 рр ТОВ «Люксорі»(туристичне агентство, роздрібна торгівля канцтоварами)
1997-2002 ВАТ «Зовніштранснафта»(оптова торгівля ПММ),Головний бухгалтер за сумісництвом

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: