Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Володимир

Керівник відділу, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник групи телефонії та проектування, обслуговування інформаційних систем

з 09.2015 по 11.2021 (6 років 2 місяці)
Сумський Державний Університет, Суми (Освіта, наука)

Вирішення питань поточного обслуговування, а також розробки та реалізації ІТ проектів; узгодження проектів з замовниками з подальшим підписанням актів виконаних робіт. Постановка задач підлеглим, контроль виконання, підготовка звітів: щомісячних, квартальних, річних по виконаним роботам, та вартості робіт, витратних матеріалів (кількість та вартість), подача відомостей на преміювання підлеглих. Обслуговування та розширення місцевої телефонної мережі на базі міні АТС Panasonic KX TDA 600 та Panasonic KX-NS500.
За час моєїй роботи на даній посаді якість роботи та швидкіть виконання задач значно підвищилась, що було не одноразово відмічено вищестоячим керівництвом.

Інженер-електронік І-ї категорії

з 02.2004 по 08.2015 (11 років 6 місяців)
ПАТ "Укртелеком", Суми (Телекомунікації, зв'язок)

Робота станційним інженером на міжміській телефонній станції, робота станційним інженером на опорно-транзитній та міжміській телефонній станції типу 5ESS (обслуговування та поточна розбудова станції, обслуговування абонентських ліній тощо), впровадження системи електронних комутаторів на базі комутаторів фірми "ІнноВінн" типу АМК-ІВ. Навчання персоналу роботі з новим обладнанням, вирішення поточних питань роботи довідкового бюро. Розробка нових, з подальшим впровадженням, алгоритмів автоматичної обробки викликів (служба точного часу, платна довідка, прогноз погоди, бюро ремонту телефонів та ліній, різноманітні програми автоматичного обзвону з контролем виконання тощо.) Робота в лабораторії метрології - метрологічні повірки контрольних приладів, поточний ремонт метрологічного та тестувального обладнання, обслуговування охоронних та систем протипожежного сповіщення та захисту ( програмування нових ліній та датчиків сповіщення та їхній монтаж)

Інженер відділу Головного енергетика

з 02.2003 по 02.2004 (1 рік)
СНПО, Суми (Машинобудування)

займався організацією та супроводженням впровадження системи автоматичного контролю та обліку енергоресурсів; ведення технічного та організаційного супроводу робіт зі сторони замовника.

В.о начальника лабораторії промислової електроніки

з 08.2001 по 10.2002 (1 рік 2 місяці)
ВАТ "Центроліт", Суми (Металургійна промисловість, металообробка)

керівництво лабораторією, поточне обслуговування обладнання заводу, ремонт, а також його модернізація.

Освіта

Сумський Державний Університет

Фізико-технічний, Суми
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Інженер електронних систем керування. Спеціаліст у сфері обслуговувааня, ремонту, налагодження та введення в експлуатацію сучасних електронних систем керування. Також обслуговування, налагодження та експлуатація телекомунікаційного обладнання (телефонний зв'язок та електронні комутатори типу АМК-ІВ). Проектування мультимедійних систем та локальних обчислювальних мереж,а також охоронних систем та систем пожежної охорони.

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Windows Adobe Photoshop CorelDRAW Графічні редактори Фотографія Обробка фото Операційні системи

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Сумлінно ставлюся до роботи і своїх обов'язків. Завжди намагаюся досягти поставленої мети або вирішити проблему. Легко спілкуюся з людьми.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: