Резюме від 13 листопада 2020 PRO

Низькошапка Сергій Миколайович

Технолог харчової промисловості, 10 000 грн

Повна зайнятість.

Вік:
43 роки
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся. Доступ до контактів — від 390 грн.


Досвід роботи

Головний технолог,менеджер

з 10.2018 по 12.2019 (1 рік 2 місяці)
Фабрика пісних продуктів, Біла Церква (Виробництво мясних продуктів)

Запуск нового виробництва мясних продуктів та напівфабрикатів ( пельмені, вареники, котлети, відбивні, біляші, чебуреки,голубці, тощо),розробка нових рецептур продукції та технологічних карт з врахуванням попиту та пропозиції ринку, розробка ціни одиниці продукції та впровадження новітніх передових технологій.

Також виконував обовязки менеджера по роботі з клієнтами по збуту виготовленної продукції та напрацюванню клієнтської бази, в т.ч работа з клієтами в 1С ( перепроводження накладних,оформлення доставки).

Директор магазину

з 04.2016 по 02.2018 (1 рік 10 місяців)
Мясні ряди, Біла Церква (Продаж мяса та мясних продуктів)

Организація та технологія переробки мяса та виробництва мясних виробів та продаж мяса та мясної продукції в магазині.

Рішення кадрових питань

Робота с контролюючими органами в т.ч с ветслужбою та лабораторією.

Бухгалтерский облік економічної діяльності магазину по продажам.

Организація та ведення роботи по обвалкі туш говядини та свинини.

Рішення технологічних питань та виробництво домашніх ковбас,домашньої мясної випічки також виробництва курей-гриль.

Головний технолог, завідующий виробництвом

з 09.2004 по 05.2015 (10 років 8 місяців)
ПП Куценко, Біла Церква (Виробництво)

Организація та технологія виробництва більше як 30 видів мясних ковбасних виробів, в т.ч таких як молочна ковбаса,любительська, чайна, сосиски,сардельки;
напівкопчені ковбаси в т .ч московська, солямі, карпатська, тощо ;
жарені ковбаси в т.ч. домашня ковбаса та мясні струдлі; виробництво курей гриль в соусі заморожені, домашня випічка: ковбаска в тісті, гамбургери, піца, чебуреки, біляші;
виробництво самси та тортів із слойоного тіста;
виробництво напівфабрикатів: пільмени,вареники, котлети; відбивні;
виробництво солоної та копченої риби та виробництво присервів.

Организація та контроль технологічної і виробничої діяльності предприємства. Розробка найбільш підходящих для предприємства и для клиентскої бази рецептур для виробництва продукції як мясного так і рибного асортименту , що включало в себе широкий спектр роботи із поставщиками в подборі сировини та спецій оптимальних по якості, ціновим та вкусовим показниках;

организація виробництва по цехах, в т .ч. впровадження передових технологій виробницва організації роботи .Виконував обовязки помічника керівника по питаннях працевлаштування і напрацювання клиєнтської бази виконуючи також обовязки представника підприємства в регіоні по збуту продукції.

Також є вже напрацьовані на виробництві робочі рецептури або технологічні карти виробництва різних видів ковбасних виробів ( больш 30 видів ковбас) , напівфабрикатів та рибних виробів (скумбрія, оселедець, мойва тощо) в т .ч. і присервів.
(Техгологічні карти або рецептури робочі і вже готові до виробництва продукції , так як ми по них працювали)

Майстер виробництва

з 03.2000 по 03.2003 (3 роки)
ПП Дригало, Біла Церква (Виробництво напівфабрикатів)

Організація виробничих процесів виробництва напівфабрикатів


Освіта

Білоцерківський НАУ

Інженер-технолог, Біла Церква
Вища, з 09.1994 по 12.1999 (5 років 3 місяці)


Професійні та інші навички

Навички роботи з комп’ютером
1С, ексель таблиці, та різного роду інтернет програми, працював також в програмі " ІТ підприємство"


Додаткова інформація

Одружений, маю доньку 9 років; також є своє авто Фольксваген Пасат 2002 року дизель, можу використовувати в роботі.
Музикант, граю на саксафоні.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: