Резюме від 18 квітня 2024

Олег

Су-шеф, старший смены, повар, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 01.2021 по 03.2024 (3 роки 2 місяці)
Хармс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сy-шеф

з 10.2019 по 02.2020 (4 місяці)
LAV cafe, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль видачи блюд,составление закупок,обучение персонала,проработка блюд

Сy-шеф

з 07.2017 по 03.2019 (1 рік 8 місяців)
Fandom Coffee bar, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль видачи блюд,закупка продукции в нужных количествах,проведение инвентаризаций,приготовление п/ф,выдача блюд в соответствии с ттк.

Су-шеф

з 01.2017 по 07.2017 (6 місяців)
Бильярдный клуб "Променада", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль видачи блюд,отдача блюд с хоспера,закупка продукции,проведение переучетов,ген.уборок

Шеф-кухар

з 04.2015 по 12.2016 (1 рік 8 місяців)
Раки-клуб, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Создание меню,ттк,набор и обучение персонала,проведение инвентаризаций и ген.уборок,контроль выдачи блюд

Шеф-кухар

з 07.2014 по 04.2015 (9 місяців)
Bergoffstrasse, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар-универсал

з 02.2013 по 05.2014 (1 рік 3 місяці)
Гагры, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар-универсал

з 03.2012 по 01.2013 (10 місяців)
Дом Деликатесов Де-лайт, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд соглассно ттк,приготовление деликатесов такие как змеи,молюски,скорпионы и тд.

Повар-универсал,мангальщик

з 04.2011 по 09.2011 (5 місяців)
Ресторан "Ривьера", Судак (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд на мангале,закупка продукции,участие в переучетах

Повар-универсал

з 05.2010 по 02.2011 (9 місяців)
Ресторан "Лє-Борщ", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд согласно с ттк

Освіта

ВПУ #33

Повар-официант, Київ
Середня спеціальна, з 2008 по 2011 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

Пользователь ПК Приготовление на хоспере Уверенность Знание технологии Су-вид Опыт работы на Хоспере Су-вид Приготовление Раков,Молюсков Висока працездатність Здатність до навчання Приготування страв Приготування гарячих страв Комунікабельність Українська кухня Європейська кухня Готування на мангалі Неконфліктність Складання технологічних карт

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

  • Анна Синюк

    Анна Синюк

    Операционный Директор, Fandom Coffee bar

    Контактні дані приховані
  • Анна

    Анна

    Администратор, Раки-клуб

    Контактні дані приховані
  • Альона Фетисова

    Альона Фетисова

    Менеджер по подбору персонала, Бильярдный клуб "Променада"

    Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: