Резюме від 17 березня 2024 PRO

Вадим

Заведующий складом, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заведующий складом

з 03.2018 по нині (6 років 1 місяць)
ТОВ КТ Україна, Николаев (Николаевская обл.) (Оптово- роздрібна торгівля)

Керування роботами, які охоплюють приймання, зберігання і відпуск товарно-матеріальних цінностей на складі, їх розміщення, забезпечення зберігання складованих товарно-матеріальних цінностей, ведення обліку складських операцій, забезпечення додержання правил оформлення і здавання прибутково-видаткових документів, складня звітності. Стеження за наявністю і справжністю протипожежних засобів, станом приміщень, обладнання та інвентарю на складі і забезпечує їх своєчасний ремонт, організація проведення вантажно-розвантажувальних робіт на складі з додержанням правил і норм охорони праці, виробничої санітарії і протипожежного захисту, участь у проведенні інвентаризацій товарно-матеріальних цінностей, керування працівниками складу.

Завідуючий складом

з 12.2015 по 03.2016 (3 місяці)
ТОВ "Баядера-Логістик", Николаев (Николаевская обл.) (Оптово- роздрібна торгівля)

Прийом, зберігання, облік ТМЦ на складі, проведенння інвентаризації,дотримання ОП і ТБ, контроль та організація розвантажувально-навантажувальних робіт, організація та координування роботи вантажників.

Комірник, адміністратора торгівельного залу

з 03.2015 по 05.2017 (2 роки 2 місяці)
ПП "Щасливе дитинство", Николаев (Николаевская обл.) (Торгівля)

Здійснення керівництва персоналу торгового залу, контролювання дотримання працівниками торгового залу трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, техніки безпеки, вимог санітарії і гігієни, відповідальний за дотримання правил охорони праці і техніки безпеки, протипожежної безпеки, підготовка і передача замовлення на товару , організація подачі товару у торговий зал і керівництво роботою по викладенню товарів, ведення оперативного обліку залишків товару у торговому залі, керування запасами та асортиментом товарів, перевірка якості і безпеки товарів, що надходять у продаж, термінів їх придатності, за наявністю цінників на товарах, аналіз результату роботи торгового залу, керування продажами в торговому залі, складання звітів та проведення інвентаризації.

Комірник

з 11.2014 по 03.2015 (4 місяці)
ТОВ "Адісем", Николаев (Николаевская обл.) (Виготовлення та продаж металопластикових виробів)

Прийом, зберігання, облік ТМЦ на складі, проведенння інвентаризації,дотримання ОП і ТБ, контроль та організація розвантажувально-навантажувальних робіт, організація та координування роботи вантажників.

Завідуючий складом

з 02.2004 по 06.2014 (10 років 4 місяці)
ТОВ "Крайтекс-Сервіс", Николаев (Николаевская обл.) (Оптово- роздрібна торгівля)

Прийом, зберігання, облік ТМЦ на складі, проведенння інвентаризації,дотримання ОП і ТБ, контроль та організація розвантажувально-навантажувальних робіт, організація та координування роботи вантажників і водіїв (логістика).

Освіта

УКК

Столер строительный, Николаев (Николаевская обл.)
Середня спеціальна, з 1995 по 1995 (4 місяці)

Знання і навички

MS Excel Email

Додаткова інформація

Женат, имею двоих детей. Личные качества: ответственный, инициативный, коммуникабельный, пунктуальный, аккуратный с документами.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: