Резюме від 19 серпня 2021

Eryk

Менеджер з продажу, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто проживання:
Здолбунів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Львовский Межрегиональный Центр Профессиональной Комплексной Реабилитации Инвалидов Хуторивка 38

Бухгалтерский Учет и Ввод Данных в Excel,Word,1C Предприятие 8,2, Львів
Середня спеціальна, з 2018 по 2029 (10 років 8 місяців)

Работа по ведению счетов составление дебетно кредитной таблицы - журнала регистрации хозяйственной деятельности предприятия ведение мемориальных ведомостей,составление таблиц с показателями дебет начального сальдо оборотов и конечного сальдо-показателей хозяйственной деятельности предприятия ведение информационных баз в программе 1С предприятие версии 8.2 создание таблиц и "вертолетиков" в Excel, таблиц в Word, закритие счетов, подсчет баланса предприятия, составление отчетов в коце месяца, составление отчетов взаиморасчётов предприятия по договорам,налогообложению и прочих отчислений.

Львівських технікум залізничного транспорту

Гучномовний та Радіозв'язок на залізничному транспорті, Львів
Середня спеціальна, з 1982 по 1982 (1 місяць)

Курси підвищення кваліфікації Електромеханіків переносного радіозв'язку після закінчення Проф Тех Училища з професії Контрольно Вимірювальних Приладів та Автоматики.
Вивчення напівпровідникових каскадів підсилення високочастотного та низькочастотного електричного сигналу, каскадів змішування сигналу, його селекції, каскадів шумоподавляючих, генераторів несучої частоти та змішуючих каскадів, каскадів та кіл автоматичного регулювання рівня сигналу і його підсилення, кіл зворотнього позитивного та негативного зв'язку, модуляторів.
Принцип їх дії та побудови, особливості пошуку несправностей у колах змінного та сталого струму у схемах з включенням напівпровідникових приладів.
Основи улаштування та будови і архітектури Електронних Обчислювальних Машин, мови прогамування та алгоритми программ.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Знання офісних програм Windows Адміністрування W cjaz calego zycia pracowalem Elektromonterem z Przyrzadow PKiA

Інвалідність

Третя група.
тривала хода з та без навантаження(звуження Лівой підколінной артерії) та частково правої (тривалість ходи без палки до 150 метрів, а з палкою250)

Додаткова інформація

Наполегливий та захоплений праці, що подобається та коли мої успіхи помічають та реагують адекватно у грошовому еквіваленті. налаштований на відзнаки від керівництва.
Зацікавлений та захоплений роботою на польській мові(щоб не забути надбане у Вроцлаві та Варшаві за 14-15рр)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: