Резюме від 28 лютого 2023 PRO

Аліна

Адміністратор, організатор, куратор, помічник керівника, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 09.2021 по 02.2022 (5 місяців)
Talento dance store, Київ (Роздрібна торгівля)

Навчилася розуміти, що людині треба. За чим вона прийшла. Радити, пропонувати, допомагати визначитись. Працювала з одягом, взуттям, аксесуарами, косметикою. Все для танцю. Навчилася працювати з вимогливою та вибагливою аудиторією. Хотілося бути більше подружкою, радником, ніж просто консультантом. Щоб хотіли повертатись ще і ще))

Бариста

з 09.2019 по нині (4 роки 8 місяців)
Sweet coffee, Київ (Роздрібна торгівля)

Навчилася мультизадачності.
Відповідальності. Дисципліні. Комунікації з великою кількістю людей різних верств населення. Вирішення всіх організаційних питань. Вирішення питань незадоволених гостей. Робота з постачальниками. Організовувати роботу всього закладу.

Аніматор

з 07.2019 по 07.2021 (2 роки)
Ітехона (Ігровий ТЕатр ХОрошого НАстрою), Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Постійне зростання і вдосконалення своїх навиків ведення та організації свята.
Робота з дітками. Вміння імпровізувати. Та робити свято скрізь де знаходжусь. Комунікація з людьми будь якого віку на високому рівні. Не боюсь складних задач, а шукаю їх вирішення. Весь час вдосконалюю особистісні якості, бо я є прикладом для діток.)

Освіта

КНУКіМ

Акторка кіно, Київ
Вища, з 2016 по 2021 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Маю активну життєву позицію. Вважаю, що життя треба атакувати і що вода під лежачий камінь не тече. Не можу сидіти на місці, а іноді навпаки віддаюсь чомусь кропіткому. Вважаю, що необхідно бути не тільки професіоналом своєї справи, а ще й Особистістю.
Бути людяною в першу чергу.
Йду з попередньої роботи, бо відчуваю, що стою на місці, а жадаю постійного розвитку і вдосконалення як професійного так і особистісного. Хочу наповнювати себе приємними враженнями і крутими емоціями. І моя улюблена робота має тільки сприяти цьому.

Бажаю бути завжди в місці яке мені подобається і займатись тим що мені подобається. На разі шукаю таке місце)

Маю попередити, що два дні в тиждень (Вт, Сб) не зможу повноцінно віддатися роботі у Вас, адже працюю акторкою в театрі. Це стабільно та пріорітетно для мене. Дякую за розуміння, до зустрічі)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: