Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Дмитро

Электромонтажник, электромонтер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Київ, Славутич, Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Електромонтер

з 02.2021 по 09.2021 (7 місяців)
Trebor SA, Інші країни (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Починав як стажер, потім самостійно монтував сонячні електростанції малої потужності (до 15 кВт) типу «on-grid” для приватних домогосподарств.Польща.

Elektromonter

з 08.2018 по 04.2019 (8 місяців)
Nextpol Sp.z o.o., Warszawa (Охорона, безпека)

Монтаж i сервiс протипожежних клапанiв «Belimo», вентиляторiв приточноі, витяжної вентиляцiї, наcосiв димовидалення «Sсhneider» в торгових і складських приміщеннях Польщі.

Електромонтер

з 02.2008 по 03.2011 (3 роки 1 місяць)
СПД Акусок, Чернігів (Послуги для населення та бізнесу)

Монтаж/ремонт освiтлення, монтаж електропроводки, збирання розподiльних щитiв для iндивiдуальних замовникiв у приватному секторi.
Монтаж i пуск електричного обладнання. Серед реалізованих проектів: СТО "Автоком-Сервiс", торговий зал ТОВ «Віват Канцелярія», торговий павільйон ринку м.Чернігів, майстерня приватної фірми «Селф» та багато інших приватних замовлень.

Освіта

Чернiгiвський професiйний лiцей-5.

Электромонтажник силових i освiтлювальних мереж та електрообладнання до 1000В., Чернiгiв
Середня спеціальна, з 1998 по 1999 (9 місяців)

Середня спецiальна освiта на базi повної cередьної (11 класiв).

Додаткова освіта та сертифікати

Киiвський будiвельний лiцей. Спецiальнiсть - електрик

2015, 5 мicяцiв.

Знання і навички

MS Excel MS Office Читання електричних схем Автомат АКС-74 Google Docs

Знання мов

Польська — вище середнього

Додаткова інформація

В перiод з 2002 по 2008 роки працював як електромонтер. Виконував простий ремонт внутрiшнiх електричних мереж на громадських об'єктах (ТРЦ "Мегацентр", кінотеатр "Дружба", Педагогічний Університет ім. Т. Шевченка, друкарня МВС в Чернігові, торговий павiльйон центрального ринку).
* З 2008 по 2011 р.р. працював як приватний пiдприємець в секторi послуг: монтаж внутрiшнiх електромереж в котеджах, монтаж заземлення, пiдключення побутових електрокотлiв та iншого побутового обладнання. Монтаж внутрішніх розподільчих щитів 0,4 кВ, Чернігів.
* З 2011 року не маю постiйного мiсця роботи. Виконував разовi електротехнiчнi роботи як приватний майстер, м. Чернiгiв.
* З 2016 року періодично працював в Пoльщi як електромонтер. (Монтаж освiтлення в складських i торгових залах, прокладання кабельних трас на основi компонентiв Baks, El-Kor). Підключення насосів димовидалення і пром. вентиляторів ("Schneider", "Mercor" 3х400 АС 5,5 kW). Монтаж промислових LED- свiтильників, монтаж системи заземлення з поцинкованих елементів "Azmet", "Mag-Krak".
* В 2021 р. монтував сонячні електростанції до 15 kW в Польщi. (переважно системи "on-grid" для приватних будинків). Встановлення перетворювача частоти («Fronius», «Goodwee», “Afore”, “Solaredge”), монтаж блоків безпеки AC, DC, (за необхiдностi - пристрою безпеки "Pro-Joy"). Перевірка полярності, включення, налаштування параметрів, пуск системи в роботу. Фотозвіт для підрядника.
З лютого 2022 року служу в ЗСУ.
* В першу чергу розглядаю роботу за вільним графiком. Шкiдливих звичок не маю, не конфлiктний. Дотримуюсь слова. В новому колективі не претендую "в лідери", концентруюся на виконанні індивідуального завдання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: