Резюме від 5 січня 2024

Alexsis

Су-шеф, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф повар

з 04.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
Marani, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Відновлення та редагування меню від проработки до фотосессіі.
Контроль приготування їжі по ТТХ.
Контроль виданних блюд до залу.
Ротація продуктів

Су шеф

з 03.2021 по 10.2021 (7 місяців)
Маристелла, Одесса (Отель, рестораны бизнес.)

Проверка заготовок выдача блюд.
Приём и проверка закупки, написание закупки списания штат и порчи продуктов.
Приготовления блюд по ТТХ .
Проверка чистоты рабочих мест, проведение ротации продуктов в холодильнике и на складах.
Приготовление шведской линии закупка по шведской линии.
Контроль заполнения и оформления шведской линии.

Су-Шеф Шеф-првар

з 05.2020 по 10.2020 (5 місяців)
CityGarden, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Проверка заготовок выдача блюд.
Приём и проверка закупки, написание закупки списания штат и порчи продуктов.
Приготовления блюд по ТТХ .
Проверка чистоты рабочих мест, проведение ротации продуктов в холодильнике и на складах.
Составления актуального рабочего графика поваров.
Поработать сезонного меню, проработала новых блюд и полное Составления ТТХ.
Набор персонала, обучение персонала.
Настройка работы коллектива отбор персонала для хорошей работы команды.

Су-Шеф, повар универсал

з 05.2019 по 03.2020 (10 місяців)
Ресторан U, Одесса (Рестораны бизнес)

Проверка заготовок выдача блюд.
Приём и проверка закупки, написание закупки списания штат и порчи продуктов.
Приготовления блюд по ТТХ .
Проверка чистоты рабочих мест, проведение ротации продуктов в холодильнике и на складах.

Су-шеф

з 10.2018 по 05.2019 (7 місяців)
G-groupe, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Проверка правильности приготовления блюд по технологичным картам, соответствие вкусовым качествам. Выдача, оформления блюд проверка вкусовых качеств. Ежедневное списание порчи продуктов и их утилизация, списание потраченных продуктов на приготовления Штата. Прием закупки, контроль чистоты рабочих поверхностей. В случаи потребности помощь в приготовлении блюд на любом процессе.

Освіта

БПАЛ

Электроника, Электрик по ремонту электооборудования и водитель категории ( С ), Одесса
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

MUSCA

2016-2017

Знання і навички

Уважність Європейська кухня Українська кухня Італійська кухня Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Готування на мангалі Готування піци Розробка меню Складання технологічних карт

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Повар (холодный, горячий, мангал, Wok)
Одеса

Повар холодного цеха
Одеса

Повар
Одеса

Кухар
15000 грн, Одеса

Шеф-повар
Одеса

Шеф-повар
25000 грн, Одеса, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: