Резюме від 12 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5458524

Юрисконсульт, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Турійськ
Готовий працювати:
Володимир, Ковель, Нововолинськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист за ГІГ контрактом

з 05.2019 по 04.2022 (2 роки 11 місяців)
у ФОП, Турійськ (Транспорт, логістика)

Діяльність у сфері бізнес-права. Діяльність у сфері бухгалтерського та кадрового обліку, консультування з питань оподаткування та створення структури управління та логістики у ФОП. Відкриття ФОП «під ключ». Створення баз даних управління виробничо-господарською діяльністю у відповідності до нових вимог податкового законодавства та товарного обліку. Діяльність у сфері права, представництво в судах та адміністративних органах. Консультування з питань оподаткування та комерційної діяльності. Проведення ревізії - інвентаризації товарних залишків у торгових точках та введення її результатів у базу даних підприємця.

Державний реєстратор Центру надання адміністративних послуг

з 10.2016 по 05.2018 (1 рік 7 місяців)
Районна державна адміністрація, Турійськ (Державні організації)

Державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців. Адміністратор щодо реєстрації громадських формувань.

Юрист

з 04.2008 по 02.2011 (2 роки 10 місяців)
ТзОВ "Ера", Ковель (IT)

•Претензійно-кадрове діловодство, представництво в судах та адміністративних органах.

Підприємець

з 11.1997 по 12.2011 (14 років 1 місяць)
ФОП Приступа О.М., Турійськ (Юриспруденція)

•Юридичні послуги на підставі Ліцензії Мінюсту України /Цивільне, господарське, трудове, адміністративне право/ по Волинській області.
•Інформаційно-освітні послуги – Інтернет, комп’ютерний клас та курси. Встановлення та обслуговування бухгалтерських комп’ютерних програм. Створення баз даних управління виробничо-господарською діяльністю юридичних та фізичних осіб. Розробка та впровадження бізнес-планів та створення бізнесу «під ключ»
•Технічні послуги – оперативна поліграфія, поставка, ремонт та обслуговування оргтехніки

Юрисконсульт

з 02.1997 по 07.1999 (2 роки 5 місяців)
Турійська райспоживспілки, Турійськ (Роздрібна торгівля)

Вперше в районі в системі кооперації створено структурний підрозділ "під ключ"

Юрист

з 02.1993 по 03.1996 (3 роки 1 місяць)
Турійського райвійськкомату, районної ради, Ковельської митниці, Ковель (Державні організації)

Виконувала обов'язки державного службовця на посадах -Юрисконсульт Турійського райвійськкомату, Інспектор відділу по боротьбі з контрабандою та порушенням митних правил Ковельської митниці, в.о . зав. Юридичним відділом Турійської районної ради

Юрисконсульт

з 04.1988 по 02.1993 (4 роки 10 місяців)
Радгосп "Радянська Україна", Турійськ (Сільське господарство, агробізнес)

Виконання обов'язків юрисконсульта згідно посадової інструкції

Юрисконсульт

з 07.1987 по 04.1988 (9 місяців)
Райвиконком, Турійськ (Державні організації)

Виконання обов'язків юрисконсульта згідно посадової інструкції

Освіта

Кубанський державний університет

Факультет -юридичний. Спеціальність -правознавець, Краснодар
Вища, з 1985 по 1991 (5 років 9 місяців)

Державно-правова спеціалізація

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг-курс по програмі розвитку ООН

лютий 2001 року

Онлайн курс PROMETHEUS «Соціальне підприємництво як шлях до фінансової сталості організацій громадянського суспільства».

2021 жовтень

СЕО майданчика Zakupki.Prom.ua "Спрощена закупівля від А до Я"

2021 червень

Онлайн курс «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max». Рівненського ЦПТО ДСЗ

2022 3 місяці

Знання і навички

Знання законодавства України Працюю в Аналітично-правовій системі «ZakonOnline» Знання підсистеми "Електронний суд" Користуюсь Електронними сервісами ДПС ПФ Дія Користувач ЄДРСР Складання процесуальних документів Знання процесуального права Знання бухгалтерських програм Створюю бази даних в програмах обліку Аналітичні таблиці Та дашборди в програмі Excel за даними бухгалтерських програм. Створюю тривимірну графіку у програмі Autodesk 3ds Max Надаю послуги грантрайтингу Неконфліктність Впевненість Комунікабельність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Польська — вище середнього
  • Французька — вище середнього
  • Російська — вільно

Інвалідність

Третя група.
Гіпертонічна хвороба

Додаткова інформація

Маю хороше аналітичне, реалістичне та перспективне мислення, а також впевнені організаторські здібності. Маю практичний підприємницький досвід та можливість керувати кількома завданнями одночасно, з залученням великої кількості людей та різних напрямків діяльності. Виконання завдань в умовах дедлайну - без проблем, а також виправлення допущених помилок «минулих» періодів та профілактиктика та перспективне планування недопущення протиправних ситуацій в майбутньому. Розробка, аналіз, підготовка висновків щодо юридичної обґрунтованості проектів не тільки з податкових питань. Практика притягнення до всіх видів регресної відповідальності не тільки в судовому порядку. Здійснюю пошук та аналіз судової практики за допомогою Аналітично-правової системи «ZakonOnline», якою користуюсь постійно та є її багаторічним передплатником. Тому надавати консультації в різних галузях права можу, а також можу надати практичну юридичну допомогу в більшості звернень структур юридичної особи- роботодавця так і фізичним особам – посадовцям та найманим працівникам.
Маю власне технічне, програмне забезпечення для дистанційної роботи та доступ до електронних сервісів тому є комунікабельна, мобільна та легко орієнтуюсь на новому місці та маю бажання розвиватися та рости разом із командою компанії-роботодавця та маю здатність ефективно працювати як і з мінімальним контролем самостійно- так і в команді компанії. Маю досвід роботи в гуманітарних, благодійних та правозахисних організаціях.
Вільне користування комп’ютером та досвід в організації управлінського та бухгалтерського обліку різних форм бізнесу, а також досвід роботи з громадами та владою як місцевою так і з більшістю інших областей України, а тепер ще й у Республіці Польща.
У 2022 році пройшла дистанційне навчання та закінчила курс Рівненського ЦПТО ДСЗ за програмою «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max». Маю відповідне Посвідчення №4323 від 31 жовтня 2022 року. Маючи попередню освіту художника та широке коло знайомств, спілкування та участі в мистецькому середовищі та рекламному бізнесі розширила його ще за рахунок ІТ-дизайнерської спільноти.
З вересня 2022 року по сімейним обставинам знаходилась у Польщі у доньки. Там пройшла конкурсний відбір на навчання у Вищій школі демократії та права у місті Грудзьондз. Де з грудня по травень 2023 року вивчала польську мову та польське законодавство. Зараз вже маю відповідне ZAŚWIADCZENIE на роботу опікуном, вихователем або здійснювати соціальний патронат над фізичними особами у відповідності до вимог законодавства Республіки Польща. У вересні 2023 року закінчила курс «Особливості польського ринку праці для бухгалтерів-українців», маю відповідний сертифікат. Ці курси дали можливість для організації та відкриття бізнесу в РПольща, або релокаці бізнесу з України в РПольща або навпаки.
У 2021 році пройшла навчання з курсів Публічні закупівлі уже маю Сертифікати СЕО майданчика Zakupki.prom.ua щодо спрощеної закупівлі та роботи в системі Prozorro та з електронним каталогом Prozorro Market. Отриманні знання дали можливість бути учасником у системі Prozorro , як на стороні Замовника та Підрядника.
Також в кінці 2021 закінчила курси та маю Сертифікат «Соціальне підприємництво як шлях до фінансової сталості організацій громадянського суспільства». Успішно застосовую на практиці. Є новостворені соціальні підприємства під ключ. Частина працюючих підприємств в процесі підготовки до отримання статусу соціальних. Розроблені та подані бізнес-плани та грантові заявки для участі в конкурсах для отримання інвестиції як для різних форм підприємництва так і для особистісного розвитку. Наразі з 2023 року постійно проходжу дистанційні курси по грантрайтингу.
З 15 березня 2024 року почала навчання на 5-курсах «Excel для бухгалтера та фінменеджера», «Управлінський облік», «Фінансовий менеджер», «Управлінський облік в ВАS» «Фінансовий директор» в онлайн – школі бухгалтерії АVS. Отримані знання дадуть можливість готувати, читати та аналізувати управлінську і фінансову звітність, а також приймати рішення та надавати докази в судових засіданнях та аргументувати заперечення при перевірках на основі цифр, фактів та внутрішньогосподарських документів. Маю актуальну підписку «АVS Фінанс 365»
В лютому 2001 року пройшла навчання на тренінг-курсі для місцевих органів влади та ділових кіл України по програмі розвитку ООН “Інвестиційний менеджмент в місцевому самоврядуванні”, маю відповідний Сертифікат UKR/99/010-213.застосовую на практиці до даного часу.

Схожі кандидати

Юрисконсульт
Нововолинськ

Юрист, юрисконсульт
Володимир, Нововолинськ, Дистанційно

Юрисконсульт, бухгалтер, фін. директор, менеджер
10000 грн, Нововолинськ, Дистанційно

Юрисконсульт, юрист, начальник юридичного відділу
Володимир, Луцьк , ще 2 міста

Юрист
20000 грн, Луцьк, Ковель, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: