Резюме від 16 вересня 2022 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5493771

Копирайтер, рерайтер, редактор статей, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ, Миколаїв, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Копірайтер, рерайтер, редактор, коректор контенту

з 08.2016 по нині (7 років 9 місяців)
Просування сайтів

Швидко та якісно створювати унікальний контент за ТЗ. Коригувати текст до заданих параметрів. Контролювати роботу копірайтерів.

Освіта

ДонГТУ

Економіка підприємства, Алчевськ
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)

Знання і навички

Користувач ПК M.E.Doc Клієнт-Банк BAS Робота с касовым апаратом 1С:8.2, 1С:8.3, BAS, електронна звітність, M.E.Doc, Клієнт-банк

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Ціль резюме:
Шукаю впевненого в собі замовника, що також шукає відповідального співробітника. Розглядаю копірайтинг в якості постійної роботи.

Про себе:
Досвідчений і люблячий свою професію бухгалтер, хобі якого отримувати задоволення і гроші за написання інформаційного або рекламного контенту. Дуже ціную свій і чужий час, і тому завжди уважно читаю і виконую ТЗ, а також дотримуюсь дедлайну. Спокійно реагую на обґрунтовану критику.

Досвід у галузі копірайтингу:
створюю унікальний контент на протязі 6 років. Пишу українською та російською. Тематика найрізноманітніша.

Віддаю перевагу:
роботі у форматі "корпоративна біржа". Розглядаю пропозиції, пов'язані з написанням тексту "з нуля", рерайтом текстового контенту, редагуванням та коригуванням статей. Бажано доступ до корпоративного облікового запису платних сервісів для перевірки якості та унікальності контенту.

Долаткові варіанти співпраці:
розглядаю роботу, пов'язану з обробкою зображень, підбором ключових запитів, написанням контент-планів.

Продуктивність:
залежить від тематики, особливих обов'язкових вимог щодо структури або унікальності тексту, кількості та кратності використання ключів, а також числа сервісів для перевірки. При повному завантаженні здатна виконувати 10К+ за робочий день.

Час роботи:
за умови забезпечення постійним обсягом робіт і гідної оплати за витрачений час, готова працювати у режимі 5/2. Розглядаю пропозиції довгострокової підроботки і роботи з офіційним працевлаштуванням (в офісі або віддалено, за новим законодавством про фриланс).

Оплата:
на картку українсьского банку. Розмір винагородження обговорюється із замовником і залежить від тематики та вимог до тексту.

Мінімальна ставка за 1000 сбп:
•рерайт статей - 1 $,
•копірайт - 1,5 $,
•копірайт (економічні, юридичні та вузькопрофільні тематики) - 2,0 - 2,5 $.
Ціну на редагування контенту, підбір і обробку зображень, контент для соціальних мереж готова обговорювати.

♦Безоплатні тестові роботи не виконую. Тестові роботи пишу з 50%-ю передплатою.
♦Не цікавлять пропозиції написання статей на теми беттингу, гемблінгу, гайдов. Принципово не пишу дипломи і курсові для студентів.
♦Не працюю з описом товарів за умови надання ТЗ із заздадегідь неможливих до виконання вимог (110% унікальності контенту на 1200 сбп з переліком незмінних характеристик, наприклад).
♦Портфоліо висилаю за запитом на вказану у відповіді пошту, Skype або Viber.
♦Відкрита до спілкування за допомогою відеозв'язку.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: