Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Марія

Копірайтер, редактор, рерайтер, автор текстів, публіцист, гід-організатор

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Копірайтер, рерайтер, автор озвучок, розробка туристичних маршутів для зйомок

з 02.2020 по 05.2023 (3 роки 3 місяці)
ProArtInc, Вашингтон (ЗМІ, медіа)

Дистанційна співпраця. Створення описів (англійською, російською, українською мовами) для відео на ютуб (ось один з основних каналів https://www.youtube.com/channel/UCg72Hd6UZAgPBAUZplnmPMQ), написання озвучок для документальних фільмів, розробка детальних туристичних маршрутів філмейкерам, що створюють відеоконтент, супровід у турі. Створення рекламних текстів для додатку та сайту. Створення постів для соцмереж компанії (фейсбук, інстаграм).

Контент-менеджер

з 02.2020 по 06.2020 (4 місяці)
Galantereyka, Львів (Роздрібна торгівля)

Пошук інформації про товари на сайтах виробників
Аналіз та структурування отриманої інформації
Внесення інформації про товари у 1С
Облік позицій по фізичних магазинах, ведення бази даних замовника
Створення описів товарів (гаманці,сумки, ремені,тощо) українською та російською на сайт
Розробка анкети-опитувальника для визначення ЦА

Гід-організатор

з 09.2018 по 02.2020 (1 рік 5 місяців)
Аккорд-тур,Львів ( https://www.akkord-tour.com.ua/ ), Львів (Туризм)

Контроль проведення екскурсій за кордоном, надання, реклама і організація факультативних екскурсій, надання тематичної інформації про відвідувані місця і забезпечення всіх туристів компетентною інформацією по маршруту, виконання необхідних бюрократичних і адміністративних формальностей, надання послуг перекладача.

Партнер мережевого бізнесу

з 04.2018 по 04.2019 (1 рік)
L'club, Україна( https://l-club.biz/), Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Надання інформації про послуги, товари компанії, бізнес можливості, навчання людей, як просувати інформацію, популяризація проекту на просторах інтернету, розвиток instagram-сторінки для просування продукції, побудова мережевої команди, організація вебінарів для новачків та онлайн-консультацій.

Маркетолог, редактор, копірайтер

з 05.2015 по 04.2018 (2 роки 11 місяців)
СОІК ( http://soic.in.ua/ ), Львів (Розробка письмових алгоритмів для інфекційного контролю закладів;складання розрахункових таблиць щодо використання дезінфікуючих розчинів; контроль якості проведення роботи персоналу;тренінгова навчальна програма)

Створення навчальної нормативної бази для персоналу навчально-виховних та лікувальних установ; розробка дидактичного матеріалу в інформаційній діяльності організації.
Представлення львівського регіону у Всеукраїнських соціальних проектах, консультація у сфері нормативно-правової діяльності середнього персоналу закладів державного підпорядкування, розробка та розвиток проекту "Чиста школа- здорова дитина" спільно з кампанією "Здорове місто", перекладацький досвід на міжнародній конференції

Освіта

ЛНУ ім.Івана Франка

Філологічний , прикладна лінгвістика, Львів
Вища, з 2014 по 2019 (5 років 3 місяці)

Магістр філології
Специфіка комунікації з іноземцями, викладання української як іноземної, медієзнавство, наповнення контенту, особливості побудови рекламних, маркетологічних текстів, як інваріант викладацька діяльність у межах філологічного профілю.
Сфера працевлаштування за спеціальністю: наукова, літературно-видавнича, освітня галузь; викладацькі та адміністративні посади у ВНЗ 1-4 рівнів акредитації, друковані та електронні засоби масової інформації, PR-технології, фундації гуманітарного профілю

Додаткова освіта та сертифікати

Бізнес школа L-club

2018, 1 місяць

Майстер-клас по копірайтингу Дениса Каплунова

2018, 2 дні

Порядок організації та супроводження туристичних груп на замовлення компанії Аккорд-тур

2018, 3 тижні

Skill Up "SMM Marketing"

Одноразовий тренінг

Черкасов Володимир "Секрети таргетингу Facebook/Instagram"

Онлайн-тренінг

Знання і навички

MS Word MS Excel MS Office MS PowerPoint Користувач Internet Opera Internet Explorer MS Access Mozilla Firefox Email Google Chrome Графічні редактори WordPad Веб-браузери Переклад Аміго Журналістика Gmail MS Office Picture Manager Адміністрування Акторська майстерність

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Польська — початковий
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

Досвід роботи з великими аудиторіями, обізнаність з особливостями проведення різного роду тренінгами, практичними семінарами, грамотна розробка презентацій, інформаційне наповнення сайтів, редакція газети "Чиста правда", створення статей для інтернет-ресурсу ForUkrainians.
Хобі – подорожі, театральна діяльність ЛНУ Франка, ведення інтернет-магазину, онлайн-шоурум, онлайн-репетиторство, розвиток МЛМ бізнесу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: