Резюме від 30 березня 2024

Вадим

Начальник цеху, заступник директора з виробництва, 42 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Канів
Готовий працювати:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер цеху

з 09.2022 по 02.2023 (5 місяців)
ТОВ "Український кондитер", Канів (Харчова промисловість)

Начальник смены

з 07.2019 по 07.2021 (2 роки)
Глобинский мясокомбинат, Глобино (Харчова промисловість)

Управление производством, планирование и организация. Обеспечение выполнения сменных производственных заданий подразделениями предприятия (участками и бригадами), соблюдение установленной технологии производства, выполнения работ.Организация своевременной подготовки производства, рациональную загрузку и работу оборудования.Осуществление оперативного контроля за обеспечением материальными и энергетическими ресурсами, технически правильной эксплуатацией оборудования и других основных средств, экономным расходованием сырья, материалов, выявление, предотвращение и устранение причины нарушений хода производства.
Анализ результатов производственной деятельности подразделения предприятия за смену, причины, вызывающие простои оборудования , участие в разработке и внедрении мероприятий по устранению выявленных недостатков.
Организация оперативного учета движения продукции по цеху, выполнения производственных заданий.
Контроль соблюдения работниками технологической, производственной и трудовой дисциплины, правил и норм охраны труда, представляет предложения о наложении дисциплинарных взысканий на нарушителей производственной и трудовой дисциплины.
Соблюдение Правил внутреннего трудового распорядка и иные локальные нормативные акты организации.
Соблюдение внутренних правил и норм охраны труда, техники безопасности, производственной санитарии и противопожарной защиты

Главный Технолог

з 05.2019 по 07.2019 (2 місяці)
ТОВ "Снитинская Птицефабрика Нова", Снятын (Харчова промисловість)

Виробництво делікатесних продуктів з гусиного мяса та субпродуктів, виробництво печінки гусячої "Фуа Гра"

Главный Технолог

з 04.2017 по 05.2019 (2 роки 1 місяць)
ПрАТ "Мироновская птицефабрика", Канев (Харчова промисловість)

- планування та організація роботи по побудові та сертифікації системи менеджменту якості у відповідності стандартів ISO 9001, BRC, HACCP;
- опис та налаштування ключових процесів компанії;
- організація процесу контролю готової продукції у відповідності з вимогами стандартів, технічних умов чи специфікацій клієнтів;
- стандартизація діяльності компанії, створення регламентів, стандартів, інструкцій;
- виявлення причин виготовлення продукції з дефектами та організація розробки попереджуючих та коригуючих дій чи міроприємств;
- організація вхідного контролю матеріалів та комплектуючих, ведення претензійної роботи по якості матеріалів, комплектуючих;
- проведення внутрішніх аудитів системи якості;
-Знання технологічного процесу первинної обробки птиці та всіх процесів переробки продукції;
-Знання санітарно-гігієнічних правил та вимог на харчовому підприємстві;
-Володіння ПК на рівні впевненого користувача;
-Робота з програмами Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Context, 1С)
-Знання української, російської, мови;

Начальник отдела контроля качества

з 09.2016 по 04.2017 (7 місяців)
ПрАТ "Мироновская птицефабрика", Канев (Харчова промисловість)

Технолог по производству продукции животноводства

з 03.2016 по 09.2016 (6 місяців)
ПрАТ "Мироновская птицефабрика", Канев (Харчова промисловість)

Старший инспектор контроля качества

з 07.2011 по 03.2016 (4 роки 8 місяців)
ПрАТ "Мироновская птицефабрика", Канев (Харчова промисловість)

Освіта

Уманский Национальный Университет Содовничества

Технологический, Инженер-технолог, Умань
Вища, з 2008 по 2012 (3 роки 5 місяців)

Додаткова інформація

Чесний, активний, вимогливий, готовий працювати в команді професіоналів.
Вміння:
- виявлення причин виготовлення продукції з дефектами та організація розробки попереджуючих та коригуючих дій чи міроприємств;
- планування та організація роботи по побудові та сертифікації системи менеджменту якості у відповідності стандартів ISO 9001, BRC, HACCP;
- опис та налаштування ключових процесів компанії;
- організація процесу контролю готової продукції у відповідності з вимогами стандартів, технічних умов чи специфікацій клієнтів;
- стандартизація діяльності компанії, створення регламентів, стандартів, інструкцій;
- організація вхідного контролю матеріалів та комплектуючих, ведення претензійної роботи по якості матеріалів, комплектуючих;
- проведення внутрішніх аудитів системи якості;
-Знання технологічного процесу первинної обробки птиці та всіх процесів переробки продукції;
-Знання санітарно-гігієнічних правил та вимог на харчовому підприємстві;
-Володіння ПК на рівні впевненого користувача;
-Робота з програмами Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)
-Знання української, російської, мови.
водійське посвідчення категорії В, власний автомобіль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: