Резюме від 11 червня 2019

Віталій

Заведующий производством (пекарня), 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Турчун Віталій

Дата народження: 01.08.1987
Місто проживання: Черкаси
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
отримати посаду завідувач виробництвом (пекарня)

Досвід роботи

Контролер якості продукції, 10.2018 – 06.2019
Компанія «3М», Вроцлав
Обов’язки:
Організація процесу контролювання якості продукції від вхідного контролю матеріалів до кінцевого продукту;
підготовка звітів за результатами роботи;
ведення технічної документації;
контроль процесу виробництва.

Формувальник склопластикових виробів, 04.2011 – 07.2018
ТОВ «ПромДизель», Черкаси
Обов’язки:
створення матриць майбутнього вибору з дерева та склопластику (яхти, катеру, потягу, трамваю, метро, літака);
створення деталей для виробів;
фарбування продукції;
встановлення датчиків, приборів до готової продукції;
монтування склопластикових панелей до кабін потягів, трамваю, метро.
100% процес виробництва катерів.

Тістороб, майстер зміни 03.2008 – 03.2011
ТОВ «Квіза-Трейд», відділ хлібобулочного виробництва, Черкаси
Підвищення до майстра зміни відділу хлібобулочного виробництва.
Обов’язки:
приготування тіста на тісторобній машині;
формування хлібобулочних виробів;
випікання хлібобулочних виробів;
контроль виходу готової продукції по кількості, асортименту та якості виробів на всіх стадія виробництва;
контроль якості продукції на вітрині;
розподіл і координування роботи персоналу;
проведення інвентаризації залишків продукції;
складання замовлення на продукцію;
робота із звітними документами.

Пекар, машиніст тісторобних машин 06.2005 – 03.2008
ВАТ «Черкаси Хліб», Черкаси
Обов’язки:
приготування тіста на тісторобних машинах;
формування та випікання хлібобулочних виробів;
контроль якості готової продукції.

Освіта

09.2009 – 05.2012
Черкаський державний технологічний університет
Харчові технології та інженерія, бакалавр.

09.2005 – 02.2008
Черкаський комерційний технікум
Технологія харчування, технік-технолог.

09.2004 – 05.2005
Черкаський промисловий ліцей переробної промисловості
Харчові технології та інженерія, пекар-кондитер.

Вміння та навички
Приготування хлібобулочних виробів;
Знання технологічного обладнання;
Оформлення вітрини;
Уміння розподіляти та координувати роботу персоналу;
Замовлення та закупівля сировини;
Контроль якості готової продукції;
Ведення звітної документації;
Вміння приймати самостійні рішення і нести за них відповідальність.

Особисті якості
оперативність;
фізична витривалість;
стресостійкість;
вміння імпровізувати;
відповідальність;
вміння працювати в колективі;
енергійність;
уважність;
пунктуальність;
бажання працювати і розвиватися.
Додаткова інформація
Водійські права, категорії А В С D

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: